Thu. Dec 1st, 2022

Maximilian Artell /\ Maximilian, född den 25 maj 1991, är för närvarande bosatt på Lidingö på Pilvägen 5. För ungefär sex veckor sedan flyttade han till sin nuvarande bostad (den 15 augusti 2022). Han delar hus med några andra, däribland Patrik och Julia.

I denna tjänst är Maximilian mycket eftertraktad. Hittills denna månad har vi glömt att lämna honom av 2646 omnämnanden.Han delar bostad med fyra andra personer i en enda falldörrsvinge. Vi har hållit koll på vad de är och vilka som bor i var och en av planlösningarna.

Han flyttade in i sin nuvarande bostad på godset samma år som en annan person (Julia Anna Maria) som nu bor där i exakt samma hem som Maximilian. De flesta som söker Maximilian i denna tjänst hamnar i Stockholm. Maximilian är en man, född den 25 maj 1991, och för närvarande bosatt på Lidingö på Pilvägen 5. För exakt sex veckor sedan flyttade han till sin nuvarande bostad (den 15 augusti 2022). Där bor han tillsammans med en rad andra personer, bland annat med Patrik och Julia.

Fakta och bio om Maximilian Artell

  • Maximilian är ganska intresserad av denna tjänst. Vi har hittills utelämnat information om honom vid 2646 tillfällen denna månad.
  • Han delar hem med fyra andra personer i samma trappuppgong. Vi har hållit koll på vad de är och vilka som bor i var och en av planlösningarna.
  • Han flyttade in i sin nuvarande bostad på godset samma år som en annan person (Julia Anna Maria) som nu bor där i exakt samma hem som Maximilian. De flesta som söker Maximilian i denna tjänst hamnar i Stockholm.
  • Sommaren är över, men hösten är definitivt på väg, och det betyder att många shower som blivit populära under hela sommaren är tillbaka på schemat.
    En av dem är den fem år gamla TV4-serien After Five, som blivit en genuin tittarfavorit.
    Sedan premiären har det hänt åt båda hållen.


Till en början styrdes showen enbart av dess 49-åriga populära programledare, Tilde de Paula Eby.
Men nu har hon vänskap med flera TV4-kändisar inklusive Anna B. Den kanske mest privata medlemmen i gruppen, Maximilian har nyligen meddelat att han och hans flickvän, Julia Hagerius, 24 år, nu är föräldrar till en flicka. ett Instagram-inlägg under helgen delar han med sig av den första bilden på sin dotter.
Under bilden skriver han “Min dotter”, sedan ett gäng slumpmässiga bokstäver och en hjärtsymbol.
Maximilians arbetskamrater på TV4 var snabba med att gratulera det lyckliga paret till sin nya bebis.
Wow, det är riktigt coolt.


Slappna av och håll utkik efter varandra ett tag.Life 2.0 är fräscht och fullt av magi, skriver 40-åriga Nyhetsmorgon-profilskribenten Sofia Geite i kommentarsfältet.Rania Shemoun Olsson, 47, skriver, “Välkommen till världens hetaste lilla zigenska skåpbil.Axel Pileby, 34, och Felicia Jartén, 26, ledarna för satsningen “Efter fem”, har välkomnat sitt första barn.


Tilde de Paula Eby, 48, Maximilian Artell, 30, och Henrik Alsterdal, 41, delar med sig av sina erfarenheter som nyblivna föräldrar på dagens program “Efter fem”.Idag är ingen vanlig dag eftersom Max och Henrik känner sig särskilt extatiska över “After Five” idag.Tilde de Paula Eby meddelar stolt att hon välkomnar all ren kärlek som väger in på 3 480 gram och mäter 49 centimeter.Ja, gratulationerna rullar in, och alla vi här på Heaven kan göra är att hoppa direkt på det roliga: lyckönskningar till den lyckliga lilla familjen när de upplever cannabisboomens magi!


Vår kollega Axel är nu pappa.Wow, det är en riktigt stor grej.Enligt Tilde de Paula Eby fortsätter hon: Det är otroligt roligt. -Det är fantastiskt roligt.Det är inte bara Axel som har utökat sin familj; Även Felicia är nu mamma, och vi är överlyckliga över att kunna gratulera hela den bedårande nya skaran.Hon är söt som en godisbar.Vi kan räkna ut det; vi har sett bilder.Nu återstår bara att sätta ihop namnet, som Maximilian Artell uttrycker det.Axel, vår medkamrat, är nu pappa.


Wow, det är en helt enorm storlek! Enligt Tilde de Paula Eby fortsätter hon: Det är otroligt roligt. –
Det är fantastiskt roligt.Det är inte bara Axel som har utökat sin familj; Även Felicia är nu mamma, och viär överlyckliga över att kunna gratulera hela den bedårande nya skaran.återstår bara att sätta ihop namnet, som Maximilian Artell uttrycker det.

Maximilian Artell