Thu. Dec 1st, 2022

Jeffrey Dahmer Dödsorsak /\ Dahmer blev illa behandlad av gymmets personal den 28 november 1994, och han mördade Christopher Scarver som ett resultat. Senare, när han var på väg till sjukhuset, gav Dahmer upp sin vildhet. Jeffrey Dahmers kropp styckades och hans föräldrars ilska var splittrad. Jeffrey Lionel Dahmer, en dömd amerikansk seriemördare, nekrofil och kannibal, föddes den 21 maj 1960 i West Allis, Wisconsin, och dog den 28 november 1994 i Columbia Correctional Institution i Portage, Wisconsin.

Trots Dahmers diagnos av borderline personlighetsstörning, [schizotypisk störning och psykotisk störning, befanns han vara mentalt kompetent under sin rättegång 1992. Den 15 februari 1992 dömdes han till 15 års fängelse, och senare samma år dömdes han till ytterligare sex års fängelse för ett andra mord som inträffade 1978.

Fakta och bio om Jeffrey Dahmer Dödsorsak

  • Den amerikanske medborgaren Jeffrey Dahmer föddes 1960 till föräldrarna Lionel och Joyce Dahmer i West Allis, Wisconsin.
  • Dahmer verkade som ett typiskt barn tills han var omkring 10 år gammal, då han blev allt mer tillbakadragen och osällskaplig.
  • Han började cykla runt i grannskapet som en tony för att leta efter döda djur som han kunde dissekera och ta med hem.
  • Vid ett tillfälle blev han medveten om att han hade placerat en hund på en nål.
  • På gymnasiet var han inte särskilt intresserad av någonting, men han var ganska bra på tennis och spelade till och med i skolkorpset.
  • Han beskrivs som snabb, snygg och ljus av sina lärare och skoladministratörer, men också som ensam och avlägsen.
  • Han kämpade för att få vänner och blev ofta mobbad av klasskamrater.
  • Dahmer skrevs in vid Ohio State University senare men hoppade av efter en termin på grund av sin allt svårare alkoholism.
  • 1979 ersattes hans far Lionel i Afghanistan.


Men efter två år skickades han hem och bosatte sig i Florida eftersom han inte ville döda sin far och måste svara för en annan olycka.Han började arbeta i den känsliga verksamheten i Miami Beach.Han slösade bort mycket av sina pengar på alkohol och blev så småningom hemlös efter att han slutat betalahyra på motellrummet han bodde i.Han åkte tillbaka till sin hemstat Ohio, där han fortsatte att dricka mycket och så småningom fick ettgrepp för fullständigt och omfattande beteende 1981.


När kannibalseriemördaren och hans offer satte sig på toaletten tillsammans svimmade seriemördaren.
Det har bara gått 20 år, men han förklarar äntligen varför: Kannibalens sjukt läckra skämt av kött och ketchup gjorde honom galen.Christopher Scarver och Jeffrey Dahmer anlände till samma asyl i Wisconsin 1992 för att avsluta det dödande de hade påbörjat.Efter att ha dödat 17 unga män och ibland ätit de kroppar de erbjöd, dömdes seriemördaren Jeffrey Dahmer till flera livstids fängelse.I början var han isolerad på anläggningen och hade till och med en egen vakt som följde honom överallt.


Två år senare hackade Scarver honom på ett företagsnyhetsbrev.Enligt honom borde Dahmer ha konspirerat med andra intagianer genom att hälla ketchup på mat som verkade vara mänskliga kroppsdelar.Sedan satte han den på platser där folk sannolikt skulle hitta den, berättade Scarver för New York Post.Det provocerade Scarver, som tidigare hade hållit sig på avstånd från kannibalen för att undvika att bli ett lätt mål för makabra-schamanerna.


Det förklarades av Scarver att han gick över gränsen med några ensamma och anställda män.
Han hade också läst upp detaljerna kring Dahmers svek och hade fyllt på med en fiktiv artikel om seriemord.i november 1994 delade han badrum med Jesse Andersson, en 37-årig kannibal och kvinnlig mördare som var 34 vid den tiden.När Scarver insåg att någon hade knuffat honom i rågen, fanns det ingen duva i sikte.


Jag kastade mig mot dem och vi smällde båda in i mjugg.Enligt New York Post sa han, “Jag såg dem båda rakt i ögonen men kunde inte säga vem som gjorde det.”Scarver hugger sina vänner i ryggen med en rostig metallyxa; han äter aldrig ormarna han fångar.Han skyller på gudarna och myndigheterna och resonerar att det inte var någon slump att han lämnades oskyddad tillsammans med kannibalerna.Scarver dömdes till livstids fängelse för dubbelmordet på sin chef vid tidpunkten för domen.1994 dömdes han till ytterligare två livstidsstraff för mordet på en toalettvakt.

Jeffrey Dahmer Dödsorsak