Thu. Dec 1st, 2022

Johan Jureskog Syskon /\ Han har en bror som heter Ludvig Jureskog. Sveriges välrenommerade kock och restaurangägare Bengt Johan Jureskog föddes den 5 juli 1975 i Stockholm. Han arbetade i Stockholmsrestaurangen Rolfs kök och blev 2003 en av restaurangens två suppleanter. Restaurang AG, som främst fokuserar på kötträtter, ägs och drivs även av Jureskog.

Under sina åtta år som medlem vann Johan Jureskog 2004 Matlagnings-OS med Svenska Kockligan. Han var programledare för TV4:s Förkväll vinter- och sommarsäsongerna 2009–2010, och han bidrar ofta med helgmenyer-inslag i nätets morgonnyhetsprogram Nyhetsmorgon. 2013 deltog han i TV4:s Kockarnas kamp. Sommaren 2016 medverkade Jureskog tillsammans med Frida Nordstrand i TV3:s “Världens bästa burgare”.

2018 öppnade han även en hamburgare tillsammans med sin bror Ludvig under namnet Jureskogs. Recepten på dessa hamburgare var delvis influerade av TV-programmet World’s Best Burgar.

Fakta och bio om Johan Jureskog Syskon

  • En av de tävlande i “Sveriges mästerkock” är 36-åriga Erika Jureskog.
  • Och kanske har hon blivit vän med klingoner på fritiden?
  • Hon är verkligen överhuvudtaget kär i Johan Jureskog, en svensk swashbuckler.
  • Hon klär ut sig på säsongspremiären och försöker imponera på domarna med sina danska krebinetter gjorda på rostad potatis och grönsnäcka.
  • Eftersom Johan är min bror säger det sig självt att jag kör mitt eget race.
  • Men jag är väldigt säker på att juryn kommer att sondera mig lite mer än vad de gör med de andra, säger hon i programmet.
  • Juryn i år består av samma tre personer som tidigare år: Leif Mannerström, Markus Aujalay och Mischa Billing.
  • Och när det kommer till framgång är Erika Jureskog orubbligt självsäker.
  • Nu ska jag fanimage mig in i rampljuset.


Tittarsuccén Hela Sverige Bakar är tillbaka i full gång och traditionsenligt kommer årets tävlingar att hållas på Taxinge slotts område, strax utanför Stockholm.Elisabeth Johansson, 56-årig kock och kokboksförfattare, och Johan Sörberg, 54-årig slaktare, kommer att fungera som juryn som utvärderar slaktarnas arbete.Johan stlin, skateboardåkare och musiker, har kommit tillbaka, liksom Tina Nordström, 49, kock och tv-personlighet som leder programmet Hela Sverige Bakar.Amatörbaggarna för den här säsongen har rest från alla hörn av Sverige, och det finns till och med en som har flugit in hela vägen från USA; de är desperata efter att bevisa sitt värde.


Enligt Johan stling kommer premiären av Hela Sverige bakar 2022 att få en hel del dramatik då deltagarna står inför sitt livs största utmaning.Jakten på Sveriges främsta amatörkockar börjar ikväll på TV4. Erika Jureskog, en 36-årig marknadskoordinator, är en av de hoppfulla som provspelar för åttonde säsongen av “Sveriges mästerkock.Men det är inte bara runt om i Sverige som vi har sett Erika på nyheterna.


Hon var en tävlande i den åttonde säsongen av succéprogrammet Sveriges Mästerkock 2018, där Erika tog sig till de 12 bästa kockarna.Men hon kunde lämna programmet, och hon var förståeligt nog sur för att komma ut.Jag har lagat mat som jag tror på och som smakar gott eftersom jag var maktlös att göra något utöver det vanliga.Hon sa på programmet att få ett barn till kommer att bli ett nytt äventyr i hennes liv.


Nu när hela Sverige har utropat Erika för “Bakar” kommer vi att få höra några av hennes reaktioner och insikter på programmet.Igår kväll var det temakväll för Babyshower och Erika var där för att ge en hand med sabeln mer än en gång.Tittarna kunde se hennes ångest stiga när hennes irritation steg när allt fortsatte att gå fel och hon hörde några snåla kommentarer från amatörbagalisten.Hon sa på programmet, “Jag är så stressad just nu, och det känns som att allt jobbar emot mig.Men det finns de tittare som inte är lika nöjda med Erikas tv-porträtt.Tittarna på TV4:s Facebook-kommentarsavdelning blir galna över hennes beteende.

Johan Jureskog Syskon