Thu. Dec 1st, 2022

Lisa Frost Sjuk /\ Lisa Frost, meteorolog vid Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut (SMHI), hade svårt att hålla tillbaka regnet på P1 Morgon.Programmet som hans föräldrar alltid tittade på har precis lagts ner.Hon skickar sina hälsningar genom kollegan Linus Karlsson och säger: “Jag är tacksam för alla fina ord och kommentarer.”Ändå hade hon svårt att hålla hundarna borta från sig den morgonen.

Min mormor har precis gått bort, och hon lyssnade konstant på P1, så jag är lite nervös inför att läsa prognosen. Hon säger i början av reportaget “Men jag ska försöka i alla fall.”Många lyssnare har påverkats av sändningen och många skickar lyckönskningar till Lisa Frost i sociala medier.Hon sänder sina lyckönskningar till alla som fått nys om henne genom sin SMHI-kollega Linus Karlsson.Jag är tacksam för alla vänliga ord och feedback”, säger hon.Till och med P1 Morgons Elias Wahlberg riktade en hälsa till Lisa Frost direkt efter väderleksrapporten.vi skickar dig massor av kramar och pussar genom internet, säger han till Lisa.

Fakta och bio om Lisa Frost Sjuk

  • Lisa Frost, meteorolog på SMHI, är expert på internetkommentartrådarna om sitt efternamn.
  • Jag föddes till Lisa Frost, säger Lisa och avfärdar alla föreställningar om att hennes namn valdes slumpmässigt.
  • Ulrikas avhandling har titeln “Barnet och familjen I den palliativa vrden.
  • “Syftet med den här studien är att minska risken för kort- och långvarig psykisk ohälsa hos barn och andra familjemedlemmar, och att förbättra vården som ges till barn i palliativ vård.
  • Inledningsvis handlar det om att känna igen förebyggbara och modifierbara faktorer i miljön och hushållet.
  • Barn med livshotande sjukdomar och deras familjer ingår i studien, liksom barn som står nära en förälder som är sjuk eller har gått bort.
  • Samarbeten på nationell och internationell nivå driver forskningen.
  • Ulrika har sedan 2014 tjänsten som Glöstiftelsens yrkesutövare inom palliativ vård för barn och ungdomar vid Marie Cederschiölds universitet, där hon även leder forskningsprojekt, håller presentationer och instruerar studenter.


När något är direkt relaterat till ens yrke, sägs det ha en aptonym.För ytterligare ett tidlöst exempel, lyssna på Radiosportens Robert Tennisberg.Bland de främsta ekonomerna i Nordea finns Annika Winsth.
I torsdags upplevde Sverige extrem kyla, men landets över 70 år gamla kallvädersrekord stod fast.Mellissaklädde sig i ett nytt års finaste.Meteorolog på SMHI Mattias Lind förklarade att detta var den varmaste dagen i Sverige sedan 1947.Det uppskattades att temperaturerna i norra Gotland och södra Svealand kunde slå det svenska rekordet på 38 grader Fahrenheit, som sattes två gånger (i Ultuna 1933 och i Malmö 1947). Lisa Frost, en erfaren meteorolog på SMHI, säger till TT dagen innan det kan ett nytt rekord sättas om vädret inte blev mandarin.


Frost, som är mycket nöjd och nöjd med sitt tilltalade namn, fortsätter: “Jag brukar ge ut lite fniss och försöka vara glad om någon pekar på det.”Lisa, ditt vackra leende dyker upp i mitt huvud. går kväll hade jag nöjet att träffa dina föräldrar, och jag kan nu uppskatta var du får tag i din grym och beslutsamhet.Dina vänner och familj älskar dig och kommer aldrig att glömma dig.Vi önskar att du var här med oss, Lisa, för vi saknar dig.Tills vi korsar över tillsammans igen.


Love, Duy När Lisa och jag båda bestämde oss för att studera i Sydney blev vi snabbt vänner.
Jag kunde inte acceptera att det var sant när jag såg hennes namn blinka över skärmen på CNN.
Lisa var en underbar person som kunde lysa upp stämningen i alla situationer med sin intelligens, vänlighet och empati.Vi kommer att sakna dig, Lisa.Mina innerliga kondoleanser går till dig, dina nära och kära och alla som kände och uppskattade dig.
Tack Gud. torsdags upplevde Sverige extrem kyla, men landets över 70 år gamla kallvädersrekord stod fast.Mellissa klädde sig i ett nytt års finaste.Meteorolog på SMHI Mattias Lind förklarade att detta var den varmaste dagen i Sverige sedan 1947.

Lisa Frost Sjuk