Fri. Dec 2nd, 2022

Oliver skifs pojkvän /\ Oliver och Jonathan Skifs, barn till Björn Skifs och hans fru Pernilla, har vuxit upp med en kändispappa. Pojkarna är nu vuxna som har gjort sina egna uppfinningsrika yrkesval.Skifs-sönerna har just nu detta utseende!

Under besöket i Malou efter tio i TV4 diskuterar äldste sonen Oliver, 33, och pappa Björn familjeliv, kreativitet och deras väsentligt olika uppväxt.

Några vanliga fakta om Oliver skifs pojkvän

  • Idag är Oliver och Jonathan båda vuxna med egna karriärer.
  • Oliver jobbar som musiker och designer medan Jonathan har tagit en helt annan väg och sysslar med animation.
  • I podcasten A to O , som Oliver har gjort tillsammans med kompisen Anton Fargau Petrini , berättar han om hur det har varit att växa upp med en känd pappa och att livet som kändisbarn kommer med både för- och nackdelar.

Oliver, en konstnär, besöker Malous verkstad med sina skapelser. Hans verk innehåller ofta dansare och musikinstrument. Inspirerar hans uppväxt och uppfinningsrikedomen i hans tidiga hem honom? Malou ställer en fråga i scenen.

Det finns några motiv som jag tycker är både enkla och roliga att arbeta med. Jag hade en ganska underbar barndom. Oliver svarar, “Full av galenskap, men ja.”
Med två föräldrar som arbetade i underhållningsbranschen var bröderna Skifs liv allt annat än nio till fem.

Jag deltog på många turer. Jag har sett min del av sängfösare på turnébussar och en hel del snurrande runt och orsakat bus backstage. Att få se föräldrarna på jobbet var en del av uppväxten, precis som det är för många andra, fortsätter han.

Oliver Skifs, 32, och Jonathan Skifs, 29, är parets söner. Sönerna har nu blomstrande jobb inom kreativa områden. Jonathan har bestämt sig för att arbeta med animation, medan Oliver har en dubbel karriär som musiker och designer. Så mycket påfrestningar har kommit av att ha efternamnet Skifs.

Sedan han kan minnas har Stockholms Oliver Skifs målat och tecknat, och vid tretton års ålder började han enbart fokusera på hantverk. Oliver är en sann multibegåvad artist med ett brett utbud av uppfinningsrikedom.

Han är skicklig på en mängd olika medier och hans konstnärliga uttryck omfattar allt från att måla porträtt till att skapa kostymer för teater och film. Behovet av att skapa och designa kostymer väcktes av en uppriktig nyfikenhet på medeltiden, fantasin och det dagliga livet.

Läderhantverk är expertområdet. Oliver är självlärd, även om han ofta har hållit klasser i sin gebitläderteknik. Dessutom har han förmedlat sina kunskaper inom färgteori och konceptdesign till många konsthögskolor.

– Att gå in i ett utrymme där andra redan har bestämt vem jag ska vara och vad jag ska kunna. Det har resulterat i att jag har höga förväntningar på mig själv också. Jag har dock börjat släppa det. Om det inträffar, inträffar det; om inte är det inte världens undergång. Jag vill ägna mig åt det jag tycker är roligt och passionerat.

Han hävdar att det känns bra att ha passerat den där “barriären”, som hans syskon också har haft svårt att ta sig förbi.

Oliver Skifs erkänner att han inte alltid framstår som en “Skifs”. Allt beror på omständigheterna.

När jag säger mitt efternamn kan det få en betydande inverkan på äldre individer. Det kan vara väldigt roligt, men jag vet att de inte kan kontrollera det. Så mycket påfrestningar har kommit av att ha efternamnet Skifs.

Att gå in i ett utrymme där andra redan har bestämt vem jag ska vara och vad jag ska kunna. Det har resulterat i att jag har höga förväntningar på mig själv också. Jag har dock börjat släppa det. Om det inträffar, inträffar det; om inte är det inte världens undergång. Jag vill ägna mig åt det jag tycker är roligt och passionerat.

Han hävdar att det känns bra att ha passerat den där “barriären”, som hans syskon också har haft svårt att ta sig förbi.

Oliver Skifs erkänner att han inte alltid framstår som en “Skifs”. Allt beror på omständigheterna. – När jag säger mitt efternamn kan det få en betydande inverkan på äldre individer. Det kan vara väldigt roligt, men jag vet att de inte kan kontrollera det.

Oliver skifs pojkvän

Jonathan Skifs är 30 år och hans äldre bror Oliver Skifs är 33 år. Hos dem bor båda Björns och Pernillas söner. Oliver är den som kliver ut ur gömstället för att göra ett framträdande i tv-rutan. Även om varken han eller hans bror gjorde en karriär inom musiken, är det tydligt att båda sönerna har ärvt sin mammas kreativa anda.

Oliver är konstnär till sitt yrke och har etablerat en välmående karriär för sig själv, med kunder i en mängd olika länder. Det står på hans hemsida att han är erfaren inom en mängd olika områden, allt från porträttmålning till kostymdesign för film och teater. Dessutom har han undervisat klasser i en mängd olika ämnen, inklusive färglära och läderhantverk, på olika konstskolor.

Jonathan är också en konstnär, även om hans fokus är mer digital. Han är engagerad i animationsbranschen.

Trots att Oliver tycker om att spela musik och har undersökt möjligheten att försörja sig som musiker, kom han till slut fram till att det inte var vägen för honom.

Idag bor Oliver sedan fyra år tillbaka i Nynäshamn i ett hus som är betydligt mindre än det som hans pappa Björn bor i i Osmo som är en villa.