Thu. Dec 1st, 2022

Alexander Kronlund Föräldrar /\ Både hennes pappa, Fernando Pereira da Cuna, och hennes mamma, Birgitta Kronlund, är vetenskapsmän. I slutet av 90-talet var Kronlund en del av Cheironstudion, som hade stora internationella framgångar med akter som NSYNC och Britney Spears. Kronlund har samarbetat med personer som Max Martin och Johan “Shellback” Schuster för att skriva låtar för Britney Spears, Demi Lovato, Fifth Harmony och Ariana Grande. 2016 ägde han fem uppsättningar av topp 10 bästsäljare i USA. Idag är han medlem i MXM studio, där han hjälper till att utveckla låtar för stjärnor som Robyn, Justin Timberlake, Ariana Grande, Nicki Minaj och Chris Brown. Han är också VD för Ahasverus Music AB, ett produktionsbolag.

Han var med och skrev de multi-platinasäljande albumen Seven Sisters av Meja och Oops!… I Did It Again av Britney Spears, såväl som succén “Lucky” av Spears med Max Martin och Rami. Don’t Go Knockin’ on My Door har även Kronlund som extra kompositör. Han samarbetade också med Hermanni Kovalainen och Milos Rosas vid kompositionen av Han Gengs album “Clown Mask”.

Fakta och bio om Alexander Kronlund Föräldrar

 • Efter att ha gått med i TV4:s Idol-jury 2017 har 47-årige Alexander Kronlund sett stora framgångar i sin roll som domare.
 • Men hans historia började inte då; Alexander växte upp i sydöstra delen av Stockholmsförorten Bredäng.
 • Men uppväxten var allt annat än bekymmerslös för Alexander, som redan vid det laget slagit in på sin egen väg och valt kläder och färger efter sin egen smak.
 • Åren mellan 13 och 14 var en särskilt svår tid att växa upp i.
 • Jag gick hem och satte på mig lite rosa byxor, någon liten Turkois fjäder, och det gjorde susen.
 • Av vad han sa i morgonnyheterna drog jag slutsatsen att man under de omständigheterna omöjligt skulle kunna spänna fast.
 • Alexander Kronlund blev pappa för första gången 2018 i början av det nya året.
 • Tillsammans med sin fru Rebecka Lagerström fick han en son.
 • Eftersom han inte hade några barn tidigare är hans två barn de första i deras familjer.
 • Den 24 februari välkomnade vi en pojke till världen.
 • Saker och ting verkar ha flutit på.


Han är frisk och stark, skrev Alexander i ett snabbmeddelande till Hänt.
Biografi.I slutet av 90-talet var Kronlund en del av Cheironstudion, som hade stora internationella framgångar med akter som NSYNC och Britney Spears.Kronlund har samarbetat med personer som Max Martin och Johan “Shellback” Schuster för att skriva låtar för Britney Spears, Demi Lovato, Fifth Harmony och Ariana Grande.Vilket Instagram-handtag använder Rebecka Kronlund?


Rebecka Kronlund är ganska närvarande på sociala medier, särskilt Instagram.Hon går under namnet rebeckakronlund och hade knappt 4 000 följare när detta skrivs.Hon diskuterar sitt familjeliv med maken Alexander och sonen Frans på sociala medier.Alexander Kronlund, 49, har gjort sig ett namn i musikbranschen som producent, låtskrivare och från och med 2017 medlem i “Idol”-juryn på TV4.Han har en treårig unge som heter Frans med sin fru Rebecka Kronlund.


Många tittare och fans har uppmärksammat att Alexander Kronlunds avsnitt alltid skickas ut i rätt tid via direktsändning.n jurymedlem har erkänt att upplevelsen påminner honom om en tid då han inte kunde presentera sig själv på det sätt han önskade.Något han förde in i sitt vuxna liv för att fungera som en varning för viljefrihet.Livet förändrades dock för honom när han började på musiklinjen på Södra Latins i Stockholm.Han kom ganska nära den 46-årige stjärnproducenten Max Martin, som han studerat mycket med.


Mot slutet av 90-talet började den svenske musikern Alexander Kronlund i Stockholms inspelningsstudio Cheiron, där han producerade album för globala superstjärnor som Britney Spears, Demi Lovato, Fifth Harmony och Ariana Grande.Alex Kronlund arbetar för närvarande som medlem i MXM studio, där han har samarbetat med sådana som Robyn och Justin Timberlake.Han grundade och driver även produktionsbolaget Ahasverus Music AB.

Alexander Kronlund Föräldrar