Thu. Dec 1st, 2022

Anis Don Demina Vikt /\ Den svenska DJ:n Anis Don Demina föddes den 25 april 1993. DJ och producent inom den elektroniska dansmusikgenren, med miljontals streams över många plattformar. I början av 2017 gav han sig ut på en resa som skulle ta honom genom Europa. Astrologer har bestämt att tjuren är Anis Don Deminas stjärntecken.

En svensk DJ, sångare och musiker, Anis Don Demina (svenskt uttal: [âns] ; född 25 april 1993) är känd för sin unika stil. Anis pappa, en bilmekaniker från Irak, flydde till Ryssland under Gulfkriget, där han träffade sin mamma, en pianist och musikhistoriker från Vitryssland. På sin smekmånad besökte de nygifta Anis födelseort Sundsvall, Sverige. Hans föräldrars familj och två äldre syskon flyttade till Jordbro, Stockholm, när han var ett år gammal.Han är född och uppvuxen i Stockholm, Sverige.

Klubbarna Movida i Dubai och Cirque Le Soir i London har varit värdar för Deminas uppträdanden. Den första släppmånaden för hans debutlåt “On My Mind” sågs 1,5 miljoner streams, vilket ledde till ett skivkontrakt med Warner Music och släppet av efterföljande singlar. När Demina sommaren 2017 lade upp en video där han kritiserade den svenska youtubern och musikern Joakim Lundell fick videon snabbt draghjälp och blev viral. Ej tillgänglig just nu: Anis Don Deminas längd. Mått och vikt kommer att uppdateras inom kort.

Fakta och bio om Anis Don Demina Vikt

  • Anis don Deminas “Vem e som oss” tog sig hela vägen till finalen i Melodifestivalen 2020. Han kommer att vara tillbaka i sin roll som programledare nästa år, och han tar med sig ett helt nytt sätt att leva.
  • När coronamanin gjorde att schemalagda turneringar och matcher spelades 2019 istället för 2020, blev han en extremt inflytelserik figur.
  • Han satte upp målet att gå ner 30 pund till sommaren 2020 i januari.
  • Under det senaste året har hans snabba uppgång till berömmelse dokumenterats på sociala medieplattformar som Instagram och YouTube.
  • I slutet av sommaren 2020 rapporterade Anis don Demina på Nyhetsmorgon att han framgångsrikt hade tappat 30 kilo.
  • Det är möjligt att hitta bra i den här situationen; Jag tog tillfället i akt som gavs mig.
  • Hade det varit rutin så hade jag inte gjort det.
  • Men, sa han då, och siktade på det förutbestämda sommarlovet.
  • Och viktminskningen har fortsatt efter det, mycket till din förtjänst när det gäller kost och träning, såväl som din nyupptäckta entusiasm för padel.


Jag har gått ner 35 pund på grund av det; det har blivit mitt träningspass.Eller, åtminstone, det har varit en positiv faktor.Jag har spelat padel två gånger i veckan sedan januari, sa han i ett tidigare avsnitt av Musikhjälpens sänding.Jag gick ner 40 pund, tog på mig 20 pund, gick ner 10 pund och planerar att gå ner 20 till.Som Anis Don Demina uttrycker det, “Jag är väldigt fokuserad på den här träningsregimen och jag gör det väldigt bra som ett resultat.”Men det är också den tiden på året då jag är som mest upptagen på jobbet.


I så fall sover jag åtta timmar om dagen och tränar åtta timmar i veckan för att bli betydligt mer muskulös.2018 deltog han i Melodifestvalen och bidrog med saxofon till vännerna Samir och Viktors album, Shuffel.Han har även samarbetat med Mapei och Eric Saade och släppt eget solomaterial.
2020 deltog han själv i Melodifestivalen och framförde låten “Vem e som oss”.och tv-personligheter har berättat för sina fans på Instagram att de funderar på att ta det lugnt ett tag så att de kan fokusera på sig själva.


Jag måste ta lite ledigt nu.Jag har ätit konstant i över tre år utan att stanna upp och fråga mig själv hur jag mår”, skrev han då i ett Instagram-inlägg.På sommaren var han också på plats på Nyhetsmorgon där han berättade att han ägnat tid åt att ta hand om sin hälsa, något som gladde bland annat hans mammaMin mamma är helt överlycklig.Både för att jag tar hand om mig själv och för att jag fick sjunga på Allsong på Skansen.Han säger att det betyder mer än något annat.Både Anis don Deminas hälsa och hennes kärleksliv ser ut att vara på rekordnivå just nu.


För några månader sedan träffade han den kända fotografen Filippa Toremo, en upplevelse han dokumenterade på Instagram.Anis Don Demina sa i en intervju med Expressen att allt är bra, att Filippa är “världens snällaste”, och att han och Filippa träffades genom gemensamma vänner i musikbranschen.Han skickar ut ett Instagrammeddelande som förberedelse inför torsdagens andra Melodifestivalen-tävling: På svenska: “Formen är på topp, och jag känner mig redo för torsdag!”

Anis Don Demina Vikt