Fri. Dec 2nd, 2022

Ida Hallquist Barn /\ När livet tog en vändning insåg Ida Hallquist att hon behövde göra det bästa av stunden hon var i.Hon bröt upp med pappan till sina barn, lovade att inte längre vara “bara en mamma” och förföljer nu sina musikaliska drömmar på Idol 2022.Just nu längtar jag efter att komma ut och vara grön. Jag ska bli en glad mamma, säger Ida till Hänt.

Ida Hallquist, 28, har gjort stort intryck i juryn och den svenska allmänheten sedan måndagens premiär av Idol 2022. Tidigare versioner av denna artikel har utelämnat den avgörande informationen att den aktuella Ack Värmlandsaxofonisten redan hade etablerat en framgångsrik musikkarriär. Efter att ha blivit gravid med sitt första barn lades hennes karriär på is.

För Ida var tiden inte rätt för en musikkarriär då, men nu är hon redo att lägga pengarna där hennes drömmar är och förfölja dem. När hon insåg hur snabbt livet kan förändras, fick hon stora beslut. I programmet avslöjar Ida att hennes pappa var inlagd på sjukhus för hjärtproblem, ett avslöjande som hon först gjorde i en intervju med Hänt.

Fakta och bio om Ida Hallquist Barn

  • Låtpremiär för TV4:s “Idol”-säsongsavslutning sänds på fredag.
  • Programmet kommer att återgå till sin ursprungliga röstningsstruktur i år, vilket gör att tittarna kan rösta bara på torsdagar istället för alla dagar i veckan som tidigare år.
  • En av deltagarna som kliver upp på scen under fredagskvällen och tävlar över tittarnas röster är Ida Hallquist, 28, som rörde juryn till tårar under sin audition.
  • Hon blev känd efter att ha medverkat i den svenska komedishowen “Ack Värmland”, där hon tävlade mot Mia Skäringer, 45. Även om Idas audition blev en succé, var hon inte säker på att hon ville satsa på “Idol” förrän efter showen.
  • Till följd av min systers bortgång, min pappas sjukdom och mina föräldrars beslut att skiljas har mitt tidigare mycket enkla liv blivit något komplicerat.
  • Frågan “Vad ska jag göra för att förbättra min hälsa?”
  • Ida Hallquist berättar, “När jag spelade piano medan vi städade i min systers lägenhet blev det klart att det är det här jag verkligen tycker om att göra.”


Det är tufft att hamna i det mesta när man är en mycket kompetent individ.
Men när jag tittade hittade jag mer i stil med “du måste bara göra det och låtsas som att du kan göra något.”Ida Hallquist berättar hur barn spelade en avgörande roll i åldrandeprocessen som vårdare, som berättats i hennes memoarbok En mammas verk.Hennes barn har varit familjens “antidepressiva piller”, eftersom “det inte går att bryta ihop hela tiden utan att de påminner mig om att livet är nu”, som hon uttrycker det.


Det är svårt för henne att bryta sig bort från huset för lunch på grund av de krav hon ställer på sig själv och de känslor hon har tillåtit sig själv att uppleva.Jag är bara Ida om det får andra att tro att jag är galen.Speciellt efter att man haft sig själv så länge, säger Ida.De senaste åren har gått, och jag kanske har glömt bort mig själv lite under den tiden.Enligt min mening var det här det närmaste jag någonsin kommit att hitta personen jag har letat efter hela mitt liv, så jag gav mitt fulla samarbete.


Men man bör också tilldela en del av sina resurser till sig själv.Sedan insåg jag att jag var värdelös; Jag stannade inne varje dag för lunch istället för att gå ut, och jag kände mig som en svag gammal kvinna som ett resultat.Ida Hallquist säger att det var en stor utmaning för henne att medverka i “Idol”.Även om det är ett steg i rätt riktning, har hon insett att hon behöver mer hjälp än vad hon ursprungligen räknat med.Jag var hemma en torsdag när allt rasade.


Det finns hjälp att få här, men jag är väldigt dålig på att acceptera det.Men det stod klart då att jag också behöver hjälp; så jag tänker förbättra mig i detta avseende.Många av deltagarna, samt våra “Idol” mammor och pappor och en psykolog vi har tillgång till.Idols första vecka bjöd på bland andra Ida Hallquist som till följd av uppmärksamheten hon fått I och med programmet fått utstå kommentarer gällande hennes föräldraskap.Tvillingmamman har bestämt sig för att svara på onlinekommentarer som skämmer ut mammor genom att vara lite snårig.


När första säsongen av Idol i år avslutades kollapsade Ida Hallquist som en blixt.Ida, som tidigare medverkat i TV4-serien “Ack Värmland”, blev mycket väl mottagen av både juryn och tittarna.Hon tackar alla som har motiverat henne den senaste veckan på Instagram: “Som alltid, tack för den här veckan.Har gått in på vänlighetens väg”, skriver hon i ett inlägg.

Ida Hallquist Barn