Sun. Dec 4th, 2022

Katia Mosally Barn /\ Katia Caroline Mosally är en svensk-syrisk internationell marknadsförare för det Los Angeles-baserade skivbolaget Capitol Records. Hon föddes den 26 april 1987 i förorten Alvik. Hon har en juristexamen från ett antal prestigefyllda institutioner, inklusive Harvard och Glasgow.

Katia Mosally började sin karriär i Sverige på Sony Music och Universal Music, och flyttade senare till USA för att arbeta på Capitol Records. Hon har arbetat med ett brett spektrum av musiker, inklusive Ariana Grande, Lady Gaga, Shawn Mendes, Billie Eilish, Kendrick Lamar och Katy Perry. Hon var också en del av teamet som gav dig The Fooo (senare omdöpt till FO&O).

I den senaste säsongen av tv-serien American Idol ersattes Nikki Amini av Mosally som medlem av programmets prestigefyllda jury.Sedan sekelskiftet har hon delat sin tid mellan Sverige och Kalifornien.Katia Mosallys föräldrar är för närvarande ett mysterium; vi vet inte vem hennes pappa är eller var hon kom ifrån.

Fakta och bio om Katia Mosally Barn

  • Tittare av förra veckans avsnitt av “Idol” såg tårar i Katia Mosallys ögon när hon berättade för Daut Ajvaz att han skulle ta emot juryns livboj.
  • Du har gjort en otrolig resa; du är en fantastisk person; du har berört mitt hjärta; du är med i programmet.
  • En vecka senare, när hon chattar med Expressen, inser hon att det inte bara var henne som Ajvaz jupiter påverkade.
  • Okej då.
  • Folk rusar till vänster och direkt efter att kameran klippt bort, säger hon och fortsätter: När handlingen var över satte sig alla och såg riktigt omskakade ut bakom kulisserna.
  • Pär Lernström var jätteberörd; Anis, han satt och var grav; de andra idolerna var grava; människorna i kontrollrummet var grava.
  • Det var en groovy fest på torsdagskvällen, och alla som kan göra en bra fest förtjänar ett bra liv.
  • Sedan sommaren har hon suttit i TV4 “Idol”-juryn, och hon har inte fasat av övergången från relativ anonymitet till likhet med en känd figur.- Jag förstod inte att det fanns så många manliga tittare på Idol.
  • Jag kunde inte sätta fingret på exakt vad det skulle innebära i mitt dagliga liv.


Jag satte mig och hällde i mig en drink när någon zoomade förbi på en skoter och utbrast: “Herregud, det är du!”varpå jag svarade: “Nej, jag är hennes syster!” Jag tror att man bestämmer själv hur man ska vara i den miljön.När jag äntligen kommer dit kommer jag inte att ändra vem jag är; Jag ska bara vara mig själv.
De allra flesta är snabba och framåtriktade och jättegulliga.Hennes uppdrag den här säsongen har varit att undersöka den internationella omfattningen av idols karriärer genom att fråga om de har en chans till internationell framgång eller inte.


Och hon är säker på att det är många som redan har besökt sidan.Det är sedan upp till idolerna själva att uppnå något värdefullt med den potentialen.Katia Mosally, 34, bor i Los Angeles och arbetar som International Marketing Director för skivbolaget Capitol Records.Trots all hans charm skulle jag inte kalla honom en vän; han är mer som en livslång följeslagare och en pålitlig förtrogen.Vi kallar varandra “partners in crime”, men jag älskar honom också djupt.


Jag har aldrig varit förtjust i de där labla sakerna.Han är min partner, ändå förminskar ordet “pojkvän” nästan vad vi är som ett par.Det är mer än bara lättsamt roligt, pojkvän — och inte för att vi är särskilt begåvade.Han är min enda sanna kärlek och bästa vän i den här världen.Det är möjligt att hitta världens bästa vän i den person som man delar allt med i livet.På röda mattan till Barncancergalan går 55-åriga Hänt Hasse Brontén fram till henne, som det ryktas att Katia skulle ha jobbat med.


Nu berättar han för Hänt om Katias avgång, och han har hittat en ersättare i Penny Parnevik, 25. För välgörenhetsorganisationen Barncancerfonden anordnade jag och min vän Penny en stor dag kallad Tillsammans, som ägde rum i Skansen på Solliden.Så för att förtydliga har vi tack vare Hasse skänkt 35 miljoner till Barncancerfonden.Tack till Penny som hoppade in i allra sista sekund!Jag skulle ha behållit den hos Katta från Idoljuryn, men hon blev sjuk.Följaktligen var hon ganska seriös med det och utförde det briljant.

Katia Mosally Barn