Fri. Dec 2nd, 2022

Vilfred Landstedt Sjukdom /\ En genuin schlagerfantast bor i deshög i södra Sverige. Vilfred Landstedt, 12 år, kan sjunga låtar från Melodifestivalen så långt tillbaka som 1958 och så långt fram som idag.

Även om Vilfred inte har träffat Christer Björkman har han gjort flera framträdanden inför publik och har suttit i publiken. Nu på torsdag sitter han klistrad framför tv:n inför festivalens inledande tävlingsomgång. Han är alltid ivrig att presentera sig på festen.

Vid det här laget dyker den minsta bäcken eller kanske den ljusaste fjorden upp från stadens utkanter.Vilfred Landstedt sa: “Jag är så glad över att vara i Mello just nu.”Vilfred Landstedt är ovanligt satsad på tävlingarna och på att välja ut de artister som ska medverka. Förutom sina egna känslor förutsäger han det framtida händelseförloppet genom att analysera resultaten från tidigare år. Ingen information om hans sjukdom.

Fakta och bio om Vilfred Landstedt Sjukdom

 • Snart startar 25-årskampanjen för Världens Barn, Radiohjälpens största sammankomst för alla barns rätt till hälsa, utbildning och säkerhet.
 • Direktsändningar av SVT:s program kan höras på SVT1 och SVT Play och nätets programledare behöver bara ge order om att börja sändas.
 • Henrik Kruusval, chef för programmet Världens Barn – Startskottet, blir först ut, sedan han skickar ut från Göteborg den 30 september.
 • Han har insamlingsambassadör Vilfred Landstedt vid sin sida.
 • Det är jättekul att vara med och bidra som programmerare, speciellt med Vilfred.
 • När jag såg honom förra året sveps jag helt av hans innersta entusiasm.
 • Det är verkligen jättestort, säger Henrik Kruusval, att det runt om i landet finns eldsjälar som ensamma jobbar knutar på och sparar pengar: Personligen dras jag till det mer ambitiösa insamlingsarbetet.
 • I det här fallet, ju mer original, desto bättre.
 • De brittiska politikerna som tog en tur i en berg-och dalbana förra året var uppiggande.
 • Det årliga firandet Tillsammans för Världens Barn hölls fredagen den 7 oktober från Studio 1 i Stockholm av stammisarna Pernilla Mnsson Colt, David Sundin, Arantxa Alvarez, och Kodjo Akolor.
 • Gabriella, Tereza och Harriet, alla i tioårsåldern, samt Emanuel, sjutton, och Kerstin, tretton, är kvinnorna som hjälpte till att bygga fjorden.
 • Kampanjens sista dag direktsändes söndagen den 9 oktober genom direktsändning från Malmö av Pernilla Mnsson Colt.


Pernilla Mnsson Colt sa: “Jag ser fram emot att leda Tillsammans för Världens barn med Kodjo, David och Arantxa.”Den nuvarande eran är oroande, och barn är alltid de som lider mest av detta.
Om vi ​​kan ordna en kväll som samlar stort och smått, högljutt och tyst, lärorikt och underhållande, då har vi lyckats.samtidigt samla in pengar för att dela ut till alla världens barn – först då har vi verkligen åstadkommit något av bestående betydelse.Det är en stor ära att få vara med i en så betydande samling, och det är avgörande att komma ihåg att varje dollar räknas, som Kodjo Akolor uttrycker det.


Under sina 25 år har Världens Barn gjort verklig skillnad för barn som tar rodret i andra delar av världen.
Det kanske låter som en klyscha, men det är inte mindre sunt för det.Ja, det kan du hjälpa till med.
Ett gott liv är inom räckhåll för varje barn.Arantxa Alvarez är för sin del optimistisk inför sammankomsten: Även om de flesta av oss känner effekterna av de senaste ekonomiska förändringarna har vi fortfarandetro på mänskligheten och hoppas att alla kommer att göra vad de kan för att hjälpa.
Vi måste sända ett budskap om att vi är mäktiga när vi arbetar tillsammans, och att oavsett det politiska klimatet i världen, Europa eller USA kan vi hitta ett enande namn för världens barn.


Det är Barn som är vårt hopp och vår framtid.Låt oss alla ta en titt på det! David Sundin, som arbetat med programmet bakom kulisserna för kultshowerna de senaste åren, är fortfarande med och har detta att säga: En fantastisk fest där alla kan vara med och göra en riktig skillnaden kommer till stöd för världens barn, och allt är i namnet att hjälpa världens yngsta medborgare.tt kunna se det porträtterat på tv är en stor lättnad för mig.SVT:s tre programsatsningar direktsänds I SVT1 och p SVT Play och programledarna är ivriga att sätt igng.


Radiohjälpens största insamling för alla barns rätt till hälsa, skola och trygghet är snart igng.
Kodjo Akolor uttrycker det så här: “Det är en stor sak att vara med i en så betydande samling, och viktigast av allt, det är avgörande att komma till den punkt där varje krona räknas.”

Vilfred Landstedt Sjukdom