Thu. Dec 1st, 2022

Anton körberg längd /\ Tv-värden, musikern och skådespelaren Dan Anton Fabian Körberg är född i Sverige.Tommy Körberg och Anki Lidén fostrade honom som sin egen Avicii, en känd svensk DJ, var hans halvbror.I TV3-serien Vita lögner (1997–1988) porträtterade han rollen som Adam Frick.


Han har också varit värd för TV4-spelprogrammet Pussel och TV11:s komiska klippprogram All världens reklam.Dessutom har han varit med i TV6:s Karatefylla-serie.Både “Boots On” och “Roxie 77 aka Happy Pill” har Körberg på trummor tillsammans med gitarristen Ryan Roxie, en veteran från Alice Cooper, Slash och Electric Angels.Morronrock på Rockklassiker radio var värd av honom mellan 2009 och 2015. Både Spitelout Jorgenson (svenska) och P.H. (svenska) i How to Train Your Dragon (2010) och Hop (svenska) långfilmer visar hans röstverk (2011). Anton Körberg har hämtat lite inspiration från sin fars fotspår men har också slagit sin egen väg.Anton Körbergs höjd är 185,0 cm.


Fakta och bio om Anton körberg längd

  • Här är fem fakta om Tommy Körbergs son Anton som du kanske inte visste.
  • Tommy Körberg och Anki Lidén är hans föräldrar.
  • Han är också Aviciis halvbror, den berömda DJ:n och producenten.
  • För TV3 gestaltade han Adam Frick i serien Vita lögner (1997–1998); för TV4 var han värd för spelprogrammet Pussel; och för TV11 var han värd för serieklippet All världens reklam.
  • Som skådespelare har han även varit med i TV6:s Karatefylla.
  • Körberg är medlem i banden Boots On, ett countryrockband, och Roxie 77, där han spelar trummor.
  • Morronrock på Rockklassiker radio var värd av honom mellan 2009 och 2015.
  • I filmen How to Train Your Dragon (2010) röstade han karaktären Spitelout Jorgenson, och i filmen Hop röstade han karaktären P.H. (2011).
  • Efter att alla artister som bidrog till Så mycket bättre 2020 fått sparken stod det klart att Tommy Körberg, då 72 år gammal, var en av dem.


Tommy har en framgångsrik karriär inom musiken och ett händelserikt personligt liv.På juldagen 2007 friade han till sin nuvarande fru, 51-åriga Ann-Charlotte Nilsson.De delar vårdnaden om Elvira, en 11-årig dotter.Ändå har Tommy Körberg också två barn till sedan dess: Anton Körberg, 43, och Erlend Körberg, 24.Anton föddes den 19 september 1977, vilket gör hans nuvarande ålder 43.


Dan Anton Fabian Körberg är hans förnamn; han har lånat lite från sin pappas familjefotosamling.Anton är ledare för programmeringsteamet, musiker och skridskoåkare.Svenska såpopera Vita-avsnitt sändes på TV3 från 1997 till 2002.Tittarna transporterades till den sminkade staden Strömsvik när de såg programmet.Det fanns ett sjukhus och en strandbar där, där det mesta handlade om personalen.Anton Körberg spelade en central roll i detta tv-program.


Han var där varje säsong och spelade snyggingen på Adam Fricks pub.Och ännu ett tv-sammanhang där du kanske har sett Anton är som programmets ledare i Kanal Lokal Sthlm-programmet Pussel.Anton är medlem i countryrockgruppen Boots on, och han spelar även trumpet i bandet Roxie.Anton verkar hänföras av radion dagligen. Närmare bestämt övervakade han programmeringen för Rockklassikers morgonshow Morronrock från 2009 till 2015. Den svenska skådespelaren Anton Körberg är mer känd under sitt efternamn. Anton Körberg, svensk född den 19 september 1977, gick direkt in i skådespelarbranschen.Han är en berömd skådespelare i demografin 43 år och äldre. Om du vill se alla kända skådespelare någonsin, bör du leta upp dem.

Anton körberg längd