Thu. Dec 1st, 2022

Marcus ericsson flickvän /\ Iris Tritsaris Jondahl är Marcus Ericssons flickvän.. Marcus Ericsson har knappt haft en minut att tänka efter sedan han korsade mållinjen på Indianapolis Motor Speedway. Efter en spektakulär krasch vann han Indy 500.

Jag hade gjort en ganska solid strategi i förväg. Eftersom jag har varit bland de fem bästa på bananbåten varje gång jag har gått ut den senaste månaden, visste jag att jag hade en stor chans. Jag visste att en av Chip Ganassi Racing-bilarna skulle vinna, så jag började på femte plats, som han uttrycker det.

Killarna hade en spelplan hela tiden. Den här strategin innebär att du placerar dig bland de fyra bästa under de första 150 varven så att du kan starta en attack under de två sista snålarna.Allt verkade gå perfekt. Tills sanden förvandlades till lera och han gled från tredje till åttonde plats. Och då trodde jag att det var över. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna klättra tillbaka till toppen. Det var avgörande, därför bestämde jag mig för att spara på batteriet för att fortsätta köra tre traktorer förbi det senaste planerade underhållsstoppet.

Fakta och bio om Marcus ericsson flickvän

 • Dessutom var det vinnande faktorn, då han var i ledningen när lagkamraten Jimmie Johnson skadades och loppet flaggades av.
 • Just nu är Marcus Ericsson singel.
 • Han har sett grek-amerikanska Iris Tritsaris Jondahl.
 • Marcus Ericsson, en svensk racerbilsförare, ser den fantastiska Iris Tritsaris Jondahl.
 • En titt på Marcus personliga liv och familj ges i den här artikeln.
 • Racerföraren Marcus Ericsson föddes den 2 september 1990 i Kumla, Sverige.
 • Han är för närvarande 31 år gammal.
 • Från 2014 till 2018 tävlade Ericsson i Formel 1, och han kör nu nr.
 • 8 Honda för Chip Ganassi Racing i NTT IndyCar Series.
 • Iris Tritsaris Jondahl, Marcus Ericssons flickvän svenska racerföraren Marcus Ericsson, som kör nr.
 • 8 Honda för Chip Ganassi Racing i NTT IndyCar Series, har en vacker flickvän i Iris Tritsaris Jondahl.
 • Baserat på hennes sociala medier framstår Jondahl som en foodie och världsresenär.
 • Eftersom racerföraren Marcus Ericsson tenderar att hålla sitt personliga liv hemligt är hans dejting- och relationshistoria ett mysterium.
 • Den 11 april 2022 publicerade Marcus det första fotot på honom och hans flickvän tillsammans på nätet.
 • Den 24 maj 2022 bekräftade Iris parets förhållande med en annan Instagram-bild.


Jondahl delade ett foto på henne och hennes pojkvän och skrev om hur Indy 500 helt har tagit över hennes liv den här veckan.Hon fortsatte med att säga att hon ivrigt väntade på sin älskares seger idag.
Vidare värdesätter hon att ha Ericsson i sitt liv.rots att jag var ansvarig och borde ha blivit straffad så går han och slår mig ändå.Jag var så uppslukad att jag inte kunde märka att min lagkamrat skrek när jag tog ledningen i Indy 500 med tre sekunder.


Jag var säker på att ta priset där; potten var min, som han säger.Men jag fick säga något väldigt högt till mig själv, och jag sa det verkligen väldigt högt; Det har aldrig antytts att det kommer att vara lätt att vinna världens största lopp.Om det någonsin fanns en tid för mig att bevisa att jag kan, så är den tiden nu.Egentligen gjorde han det.För att hedra sina mer än 400 tusen fans, hans närmaste släktingar, närmaste vänner och de finansiella stödjande som har hjälpt honom under hela hans karriär.


Det betydde mycket att Iris, hennes mamma, pappa och bror alla var närvarande.Många framgångar har kommit Marcus Ericssons väg sedan han vann Indy 500, och nu kämpar han för att få med sig mästerskapet hem resten av säsongen.SportExpress besöker honom i hans hem i USA, där han får sällskap av sin flickvän Iris Tritsaris Jondahl, och de njuter av en rejäl måltid medan de tittar på ett dramatiskt racingevenemang på tv.


Jag måste vara den som är beslutsam, men bakom varje framtida prestation finns någon som hjälpt dem att komma dit Iris är också precis vad jag behöver.På grund av henne kunde han prestera lika bra som han gjorde i år, säger han.Iris har sagt om honom, “Han är den finaste och mest empatiska personen jag känner.”

Marcus ericsson flickvän