Thu. Dec 1st, 2022

Mikaela mässing längd /\ 2010 spelade Mikaela Mässing för Kärra HF i I Västra Division. 2012 erkändes hon som en av de största talangerna i Sverige av Match magazine (hon rankades nummer tretton på listan). I slutet av säsongen 2012 lämnade Mässing Kärra BK Heid. 2014 lämnade Mässing Heid för H65 Hoor i Sverige.

När hon spelade VästersIrsta HF den 5 februari 2016 bröt Mikaela Mässing armen. Skytteligan ledde fram till kraschen 2016. Hon kom tillbaka från skada den 20 december 2016 under en match mot IK Sävehof. Maj 2017 med H65 Höör var Mässing på plats och tog hem SM-guld. Efter säsongen 2017–18 erbjöds Mässing en chans att spela professionell handboll, men han tackade nej.

Hon lämnade dock den tyska klubben H65 efter säsongen 2019. Efter att ha insett att tiden i Tyskland inte skulle bli så fruktbar som han hade hoppats och att det inte skulle bli lika mycket fritid, bestämde sig Mässing för att byta klubb och gå med i HCM Baia Mare. Även om hon tillbringade en hel säsong där, kunde hon inte spela i några officiella matcher på grund av skador som hon ådragit sig under hennes vistelse. Hon flyttade nyligen till Kbenhavn Hndbold. Efter olyckan hade Mässing fortfarande problem med sin knä, som behövde opereras på grund av bensporrar på sidan av benet. Hon tornar upp sig på en höjd på 1,88 meter.

Fakta och bio om Mikaela mässing längd

 • Vänsternian Mikaela Mässing flyttade till Thüringer HC i Bundesliga för den kommande säsongen efter fem framgångsrika år i H65 Höör, med 2017 års SM-guld som höjdpunkten.- Jag letar efter en stark spelare med stor luftförmåga, som Mikaela.
 • Jag har mycket tilltro till henne.
 • När det tvååriga kontraktet offentliggjordes i februari 2019 sa tränaren Herbert Müller: “Kan hon passa in i rutinerna i Tyskland väl?
 • Det finns alla förutsättningar.
 • Den tyska toppklubben såg Mässing som en avgörande satsning på guld och Sverige gick all-in för att prestera som bäst och uppfylla sina höga förväntningar.
 • Nu, ungefär ett år senare, ser landslagsskytten tillbaka på sina uppväxtår.
 • Det blev annorlunda än hon trodde.
 • Corona stängde av ligan, och vid det här laget är det högst osannolikt att Final Four-mästerskapsmatchen kommer att spelas före slutet av maj.
 • Beslut väntas den 19 april.
 • Just nu är Mikaela Mässing hemma hos sin familj i Göteborg, men för henne är frågan inte begränsad till det.
 • Hon har inte fått den förväntade speltiden.


Det har varit toppar och dalar för mig personligen.Men jag hade hoppats på att få spela mer, säger hon.
Thüringerledningens input var avgörande när kontraktet slutfördes.Det fanns två spelare på den virtuosa positionen.Jag, en engelsman och en tysk.Uppenbarligen var detta inte planerat från början.
Jag har fått mindre speltid än jag förväntade mig innan flyget, säger Mikaela.Herbert Müllers förstaval i en partner har aldrig varit ett mäskande.


Han tycker att det andra laget är bättre och borde spela.Sedan blir det upp till mig att se om jag kan göra ett bättre jobb, som Mölndals-fostrade skytten uttrycker det.Förhoppningsvis nästa säsong.Sex månaders rehabilitering efter det senaste ingreppet betyder att jag borde vara tillbaka i Köpenhamn till sommaren.
Agenten Mikaela Mässing hade ett samtal med sin förare, ke Unger.Otaliska Europamästare har krönts med en SM-guldmedalj, en SM-silvermedalj, en Challenge Cup-silvermedalj och en väg in i ligans högsta division.Det var förre tränaren Niklas Harris som stal den 24-årige Mölndalsfostrade Mässing från BK Heid.
Utvecklingen avstannade ett år på grund av en korsbandsskada, men i övrigt har Mässing kontinuerligt tagit stora och definitiva kliv framåt.


Under det senaste året har hon tagit sig från en av de bästa spelarna i serien till en av de bästa i landet och hon utmanar nu om en startplats vid det nationella mästerskapet.Skytteligan i SHE, med 123 mål på 19 matcher. H65 Höör har Mässing blivit en välkänd figur bland fansen och bland de unga spelarna som strävar efter proffskarriärerI dessa situationer har hon visat vad som kan åstadkommas med hårt arbete, ett stort hjärta, en enorm segersvit och en hälsosam dos humor.
På så sätt har hon växt under åren till en betydande förebild och inspiration för hela organisationen.

Mikaela mässing längd