Fri. Dec 2nd, 2022

Nathalie hagman flickvän /\ Nathalie Hagman började sin karriär med BK Söders flicklag och spelade där under säsongen 2006–07. Säsongen 2007/2008 bytte hon lag och gjorde sin seniorsäsongsdebut med Nacka HK, Skuru IK:s rivallag i division 1. Sommaren 2008 vann hon Flick-SM-tävlingen med Skuru IK:s A-flicker. Hennes första proffsmatch var i Elitserien för Skuru IK i säsongsinledningen mot Skövde HF hösten 2008. Hon spelade resten av säsongen och krediterades med 107 mål i Elitseriens basserie innan Skuru åkte ur SM i den kvartsfinal.

Hon utsågs till den svenska juniorfröken 2009. Efter säsongen 2008/2009 utsågs Hagman till årets rookie 2009, vilket gör honom till den yngsta spelaren som någonsin blivit så hedrad. Säsongen 2010–2011 spelade hon för Skuru IK och vann skytteligan.

Hon skrev på ett tvåårskontrakt med Lugi HF redan i maj 2011. Som ett resultat blev hon en trevlig överraskning när hon tävlade inför VM 2011 i Brasilien. Medan Hagman var skytteligan 2011/2012 är han nu Lugi-representant. Och till sist ville Per Johansson ha en kansas city-stjärna som var en “arbetshäst inte en cirkushäst.”

Fakta och bio om Nathalie hagman flickvän

  • Kristina Kristiansen anses allmänt vara en av de bästa spelarna i dansk handboll.
  • Hon har spelat i mer än sextio nationella mästerskap och var en stor anledning till att hennes lag, Nyköbing Falster, vann den danska ligan förra säsongen.
  • Men i Sverige är hon kanske mest känd för sin relation med svenska jordskredmästaren Nathalie Hagman.
  • Efter att ha publicerats i VM i december 2015 blev bilder på en duon virala i Norden.
  • Bilder visar hur Kristiansen tog Hagman efter att Danmark slog ut Sverige från mästerskapet.
  • Kristiansens homosexualitet var något hon gömde för alla utanför sin närmaste vänkrets under mycket lång tid.
  • Kristiansen förklarar varför hon var tveksam till att komma ut inför sina lagkamraters i sin nya självbiografi, som hon skrev tillsammans med Jens-Christian Borre Larsen.
  • “Jag kände mig avvisad eftersom jag inte trodde att någon skulle vilja ta en dusch med mig.
  • Att de kanske misstänker att jag rörde på deras brost i omklädningsrummet “Enligt Ekstrabladet kan du läsa om det i en bok.”
  • Det var svårt att vara blyg med hans eller hennes sexuella läggning.


Om någon känner sig obekväm med tanken på en lesbisk vän är de fria att lämna.”Efter sin tid med Nyköbing Falster har Hagman gått vidare och spelat i Budapest.Det är dags för svenska damhandbolls-EM nu.Pistolen går av på Hovet varje söndag klockan 17:15.Nathalie Hagman, medaljkandidat och expert, är en av dem som hoppas få representera Sverige.Hon bor för närvarande i Köpenhamn med sin fästmö, danska handbollsstjärnan Kristine Kristiansen.


Tre matcher på tre dagar är vad handbollsdamerna står ut med för att ta sig till OS-kvalet i Ryssland i helgen.24-åringen var Sveriges bästa spelare i VM i december, då Blgult åkte ut i semifinal mot sina egna landsmän i Danmark.Sedan dess har det inte skrivits så mycket om landslagsspelare i svensk media.
Bilder på Hagman som tar emot en inre tröst av danska playmakern Kristina “Mulle” Kristiansen gick viralt dagen efter VM-turneringen och har visats miljontals gånger online.I sitt första EM för handboll 2010 tog Nathalie silver; 2014 vann hon brons.


Men sedan dess har medaljerna försvunnit.Allt som var tänkt att hända på OS i Rio i år hände inte.Det var först i kvartsfinalen som Sverige gick vidare.- Det gjorde väldigt ont.Det tog ett tag att komma över det.
Nu när det är december är det dags att få ordning på allt igen.Sverige står värd för EM i handboll och hemmalaget hoppas få hem ett guld.När Nathalie var mycket ung började hon spela handbollssporten.
Hon fick prova på många sporter under sin skoltid, och så småningom bestämde hon sig för att spela handboll med en grupp av sina klasskamrater.Förutom fotboll spelade hon även fotboll.Nathalie spelar nu på proffsnivå i Danmark.Där hon spelar tillsammans med en annan professionell och ganska välkänd danska Kristine Kristiansen.

Nathalie hagman flickvän