Sat. Sep 23rd, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 29 Second
Tommy körberg längd

Detaljerad information om Tommy körberg

ålder74 år
FödelseortNorsjö
förmögenhet4 miljoner euro
födelsedatumJuly 4, 1948
yrkesvensk sångerska
CivilståndElvira Körberg
föräldrarMärta Körberg
familjErlend Körberg
barnkommer att uppdateras snart
partnerAnn-Charlotte Nilsson
vikt87 kg
längd1.77 m

Tommy körberg Biografi

Tommy Körberg är en svensk sångare, skådespelare och musiker känd för sina kraftfulla och känslomässiga framträdanden på scen och filmduk. Körberg föddes i Stockholm 1948 och började sin karriär som artist i slutet av 1960-talet och etablerade sig snabbt som en begåvad och mångsidig artist. Han fick först ett brett erkännande på 1970-talet med sin gestaltning av karaktären Judas i den svenska originaluppsättningen av musikalen “Jesus Christ Superstar”, för vilken han fick kritikerros och vann flera priser.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %