Thu. Dec 1st, 2022

Anna Lagerquist Pojkvän /\ Med Lugi HF drog Anna Lagerquists spelarkarriär igång. Anna Lagerquist spelade bra i utvecklingsligan HK Farmen från 2008 hela vägen fram till 2010. Då flyttades hon upp till Lugis A-trupp och kastades in i elitserien. Under säsongen 2012 var hon med och vann VM-guld med Svenska U20-landslaget. Hon spelade SM-slutspel 2012 och 2013, båda förlorade laget mot Sävehof i klubbårsboken.

Hon åkte ut för en korsbandsskada i en Europacupmatch mot Rocasa från Spanien den 16 november 2014.Efter operation och rehabilitering gjorde hon sin triumferande återkomst till premiären av sin kritikerrosade serie den 16 september 2015 och var snabbt tillbaka till sitt gamla jag.

Anna Lagerquist gjorde sin svenska landslagsdebut i en match mot Norge i Baltiska hallen inför VM 2011.Lagerquist fick spela några minuter i en träningsmatch som både ungdoms- och A-laget deltog i. Sedan dess har hon hållit sig utanför landgränsen av den enkla anledningen att hon är för kort (173 cm) för att spela i mittförsvar. Hon åkte på ett scoutuppdrag för landslaget inför hemma-EM 2016 och lämnade intryck på kapten Henrik Signell och resten av laget. Identiteten på hans pojkvän är i nuläget okänd.

Fakta och bio om Anna Lagerquist Pojkvän

 • Johanna Westberg fick sin massiva jordskredsseger i VM, och EM-upproret har börjat.
 • Dagligen diskuterar hon sin bostadssituation och idrottsprestationer med sin tvillingssyster Emelie.
 • Johanna säger, “Jag får fortfarande frossa när jag tänker på ligamästerskapet med Nykbing.
 • ”Det måste hängas några golvlister till i köket, men efter ett torrt år i sin nyrenoverade parhus på Amager i södra Köpenhamn har Johanna och Emelie Westberg slagit sig in.
 • Det är en vacker utsikt över trädgården från köksfönstret.
 • Oj, vi har spenderat mycket tid i trädgården.
 • Emelie Westberg säger att mängden växtlighet var för stor.
 • Tvillingarna och dess pojkvänner delar upp det cirka 100 kvadratmeter stora parhuset i tre våningar.
 • Det finns inget behov av några formaliserade styrande regler.
 • Inte för systemen, åtminstone.
 • Ja, vi vet att vi fungerar bra tillsammans.
 • Vi har växt som grupp och nått en ny mognadsplatå.
 • De har precis kommit tillbaka från handbollsträningen med sin danska klubb Nykbing Falster, där även EM-aktuella Anna Lagerquist och landslagslegendaren Angelica Wallén förekommer.
 • Den lilla staden med drygt 17 000 invånare på ön Falster i södra Danmark är hem för inga andra spelare än klubbens japanska medlemmar.
 • Majoriteten av spelarna i ligan bor i Köpenhamn och reser bara 13 kilometer (eller 8 miles) till och från hemmet och träningsställen.


Dock tillkommer två träningspass per vecka till den danska huvudstaden.Lokalbefolkningen insisterar på att fler ska flytta in eftersom det annars är farligt.Efter att någon har gått runt i staden ett tag kan de bli kontaktade av främlingar som utbrister, “Gud, är det inte bra att du är här?De 28-åriga tvillingsystrarna, av vilka Johanna är äldst med några minuter, ägnar sig sommaren 2014 åt en livsavgörande split trade med Skurus moderatorteam.


Efter två års mellanrum kom säsongen 2016-2017 tillbaka till Nykbing.Direkt blev det succé.Sommaren 2017 vanns danska ligan av gultröjorna efter finalseger över Köpenhamn.Det var verkligen magiskt.Emelie, som besökte klubben vintern 2015, sa: “Det är det största jag har varit en del av hittills i min karriär.”När jag tänker på det eller tittar på bilder från den tiden får jag fortfarande frossa.Det var tufft, erkänner Johanna med ett brett leende.Världscuppokalen var en inspiration för en stor del av landet.


Att TV2 följt ligan hela säsongen och filmat serien “On Top in Nykobing” skadar inte heller.Det faktum att detta område av Danmark är till stor del bortglömt.Alla blev rikare av guldet.Emelie hävdar att hela programmet var som en historia.Emelie, som har tävlat i fyra svenska A-mästerskap, anser nu bara det blåa Nyköping vara aktuellt; vägen till blåmås ser ut som en “hyfsat stängd” för henne.Det är ganska standardpris, om du frågar Johanna.När Sverige blev

Anna Lagerquist Pojkvän