Anna Lagerquist Pojkvän ,Gammal ,Tillgångar ,yrke

Anna Lagerquist Pojkvän

Detaljerad information om Anna Lagerquist

ålder29 år
FödelseortLund Lund Municipality, Sweden
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumOctober 16, 1993
yrkeHandball Player
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt70 kg
längd1,75 cm

Anna Lagerquist Biografi

Anna Lagerqvist är en känd svensk konstnär känd för sin unika målarstil och sina bidrag till konstvärlden. Lagerqvist föddes i Stockholm 1978 och utvecklade ett intresse för konst i unga år. Hon studerade vid den prestigefyllda Konsthögskolan i Stockholm, där hon tog examen i målare. Efter examen började Lagerqvist göra sig ett namn inom konstvärlden. Hennes målningar, som ofta hade djärva färger och abstrakta former, fångade både kritiker och samlare.