Fri. Dec 2nd, 2022

Daniel Adams Ray Längd Cm /\ David Daniel Big Danne, riktig namn John Adams-Ray, är en svensk rappare, sångare och modedesigner. Han föddes den 18 augusti 1983 i Nairobi. Han grundade den kritikerrosade hiphopgruppen Snook tillsammans med Oskar “Kihlen” Linnros. En freestyle rapmästare sedan 2005, Daniel Adams-Ray utsågs till “årets rappa” 2006. Higher av HUMAN, släpptes som singel 2017. Professor Jack Adams-Ray är hans far, och radiopersonligheten Kersti Adams-Ray är hans mamma och läkare.

Daniel Adams-Ray föddes i Nairobi, Kenya av en indonesisk mamma och en svensk pappa, Bill Adams-Ray. Medan hans far var en av de första praktiserande kirurgarna i Kenya på 1980-talet, arbetade modern som skoladministratör i det östafrikanska landet. Familjen Adams-Ray flyttade till Nederländerna 1996, där Daniel Adams-Ray spelade fotboll tillsammans med Arjen Robben ett tag. Adams-familjen Ray’s lämnade Nederländerna för Lidingö, Sverige, när hon var 14 år gammal (1997. Hans storlek är 58 tum/178 cm.

Fakta och bio om Daniel Adams Ray Längd Cm

  • Artisten Daniel Adams-Ray är en av deltagarna i den mycket förbättrade 2021-gruppen.
  • Men utanför det faktum att han är en modeikon och en Snook-medlem, vad vet du om honom?
  • Adams-musikalen Rays karriär började 1999 i Odenplans Viktor Rydberg Gymnasium, när han träffade sin blivande Snook-bandkamrat, Oskar Linnros.
  • De började rappa tillsammans men stötte på ett visst motstånd från hiphoppurister som såg dem ha en orättvis fördel på grund av deras rikedom och kopplingar, vilket ledde till att vissa stämplade dem som “poprap” snarare än “riktig” hiphop.
  • Jag började samla på japanska Keirincyklas för ungefär tio år sedan.
  • Typiskt mer för den hyllade formen än funktion.
  • Jag tillbringade en kort tid på Berghs grafiska designprogram.
  • Några år senare fick jag lägga ner 20 timmars cykelträning för att spela in en svensk klassiker, vilket markerar början på en fantastisk 30-årskris.
  • Min läskigaste cykelupplevelse hittills har varit i Kapstaden.
  • Daniels mångårige vän och rumskamrat sedan många år är nu någon han kan hänvisa till som en “sambo”.


Isabel Serrander är en 38-årig sambon och flickvännen vid hennes förnamn.Hon föredrar att stanna i skuggan, därför är hennes Instagramkonto bland annat låst.Tillsammans har Daniel och Isabel två barn.En pojke vid namn Lee föddes i mars 2018.Likaså är dagens son tre år och bor hos mamma och pappa.Lee fick till och med ett minnestelegram av Bill.De välkomnade sitt andra barn, en son som heter Ray, den 26 maj 2021.Daniel Adams Ray är pappa till två små barn.


Förutom musik har Daniel också en djup kärlek till cykling, vilket han upptäckte när han började samla japanska Keirincycles för drygt ett decennium sedan.I en intervju avslöjade artisten att hon är 178 centimeter lång.Snook, en kritiskt panorerad hiphopgrupp, var enormt populär runt millennieskiftet.Gruppen bestod av 37-åringarna Daniel och Oskar Linnros.2006 släppte de sitt senaste album, och deras största hit var den ensamstående Mister Cool.


Även om Daniel och Oskar båda har rönt framgångar som soloartister, behandlas Duon för närvarande mer som en “villing”-grupp.Jag vill dela mina känslomässiga toppar och dalar med de människor jag precis lärt känna.Dessa gränsöverskridande möten är min favoritdel av cykling.Hur man kollektivt cyklar och kanske lättar på behovet av kontroll.Fortsätt hålla med om att det är en dålig idé att sitta 20 centimeter från någons bakre stötfångare när du färdas i 60 kilometer i timmen.


Sveriges egen Daniel Adams Ray är en välkänd artist i sin egen rätt.Det finns för närvarande 8 låtar av Daniel Adams Ray som har data insamlad på Popnable.Från en topp på #32, hela vägen ner till #364, har Daniel Adams Ray kartlagt.Båda Daniel Adams Rays singlar stannade på listorna i två hela veckor.
Top Chart, som rankar de bästa svenska musikerna och banden, har listat Daniel Adams Ray så högt som den 32:a bästa artisten.364 är sämsta möjliga poäng.

Daniel Adams Ray Längd Cm