Thu. Dec 1st, 2022

George Michael Sjukdom /\ George Michael, den brittiska musikaliska superstjärnan, gick bort i december förra året. Dödsorsaken har nu klarlagts.Enligt den slutliga obduktionsrapporten dog den brittiska musiksuperstjärnan George Michael av dilatation-volvulus kardiomyopati och fettuppbyggnad i levern. Det här rapporterar BBC.

Den 25 december 2016, när han var på semester, lämnade George Michael, 53, sitt hem i Oxfordshire, England och återvände aldrig. Man misstänkte länge att ett hjärtproblem var dödsorsaken, men den teorin har nu bekräftats. Det finns spekulationer om att naturliga orsaker bidrog till Hans bortgång. George Michael, som ursprungligen hette Georgios Kyriacos Panayiotou, föddes den 25 juni 1963 i East Finchley, London. Hans farfar, den cypriotiska grekiska immigranten Kyriacos “Jack” Panayiotou (född 1936), flyttade till England på 1950-talet. Hans mor var den engelska dansaren Lesley Angold (född Harrison, 1938–1997). Hans två systrar hette Yioda (född 1958) och Melanie (1960–2019). Senare, när Michael var i tjugoårsåldern, flyttade familjen till Radlett, Hertfordshire.

Fakta och bio om George Michael Sjukdom

  • George Michael hyllades för sina tidlösa pophits som “Last Christmas” och “Faith”, men han kämpade också med missbruk och hälsoproblem.
  • Den 25 december 2016 upptäcktes han död i sitt eget hem av pojkvännen Fadi Fawaz, som hade lämnats hemlös och utan pengar efter att hans sambo gick bort.
  • Här är den tragiska berättelsen om försvinnandet av en av världens största artister och händelsekedjan som började med hans död och slutade med infekterat blod.
  • Vid 18 års ålder bildade George Michael bandet Wham!,
  • som fortsatte med hits som “Wake me up before you go-go” och “Last Christmas”.
  • Bandet sålde över 25 miljoner skivor mellan 1982 och 1986, och George Michael var med på varenda en.
  • Efter att ha lanserat Wham!,
  • han började en solokarriär med släppet av Careless Whisper 1984.
  • Det var inte förrän bandet bröts upp 1986 som han satsade fullt ut på en solokarriär; året därpå släppte han albumet Faith och singeln med samma namn.
  • Trots det sålde skivan i över 25 miljoner exemplar.


Bakom den imponerande karriären och skidsäljande fasaden lurade dock en massiv bogeyman.
Tragedi, drogmissbruk och sorg präglade George Michaels liv.När artisten var 27 år gammal blev han kär i Anselmo Feleppa, en kläddesigner.Kort efter mötet fick Feleppa dock en positiv hiv-diagnos och tre år senare, 1993, gick han bort i aids-sviterna.Att vara ansluten till en respirator kan vara skadligt för din hälsa.Female First citerar öron-, näs- och halskirurgen Gerrit Wohlt som säger: “I värsta fall kommer sjukdom att försämra hans förmåga att sjunga.


“Trycket som utvecklar ligger ganska nära befintliga kraftledningar och har potential att påverka dem, insisterar han.Melanie Panayiotou, syster till popstjärnan George Michael, hittades död på juldagen 2019.
Det var exakt tre år till dagen efter att hennes bror fyllde 53 år 2016. En familjevän berättade för tidningen Mirror att familjen till en början trodde att hennes plötsliga död var resultatet av “ett brustet hjärta” eftersom hon och George Michael var så nära varandra.En 59-årig systemadministratörs död har nu officiellt bekräftats, efter en försening på flera månader.


Mirror rapporterar att Melanie Panayiotou, en diabetiker, dog i koma på grund av en kombination av högt blodsocker och låga insulinnivåer.Det var möjligt att dra slutsatsen att Panayiotous hjärtsjukdom och progressiva lunginflammation också bidrog till hennes död.Medan världen sörjer den populära brittiske konstnären George Michaels för tidiga bortgång, publicerades hans sista livsfotografier av TMZ, som avslöjar att den en gång så ringa konstnären har vuxit avsevärt i storlek.


Det fick stor spridning att George var sjuk och att hans död var kopplad till ekonomisk vinning.
Ett samtal till The Sun hävdar att Melanie Panayiotou har varit avlägsen ända sedan Michael lämnade.
Hon har levt i avskildhet hela sitt liv och kommit fram bara för att gå till brevlådan eller mataffären med sin äldre syster Yioda.Enligt källan bodde hon inne i huset, fick mat levererad till sig och lämnade aldrig huset.


Melanie Panayiotou ligger begravd i norra London bredvid sin mamma, Lesley Angold Panayiotou, som gick bort i cancer 1997, och sin bror.George Michael tillbringade sina sista år med sin pojkvännen, frisören Fadi Fawaz.Den 25 december 2016 upptäckte Fawaz också sin älskade död.De två hade tänkt äta jullunch, men när Fawaz gick in i sovrummet på eftermiddagen för att väcka honom spårade deras planer uGeorge Michael

George Michael Sjukdom