Sat. Dec 3rd, 2022

Nathalie hagman /\ Förutom att representera Sverige i landslaget spelar Nathalie Mari Hagman även i Nantes Atlantique Handball.2009, 17 år gammal, gjorde hon sin internationella debut för Sverige. Hagman har fortfarande rekordet som yngsta landslagsrookie. Nathalie Hagman, representerande Sverige, vid en presskonferens i Uppsala för landslaget, Landslaget, den 27 september 2022.

Foto: Emma Wallskog/BILDBYRAN/COP 320/EW0098 Handboll/Handboll/Handboll/Sveriges landslagspressmöte Dam Bbeng Svenska landslagsmannen Nathalie Hagman vid en presskonferens i Uppsala den 27 september 2022. Foto Emma Wallskog BILDBYRAN COP 320 EW0098 handboll handboll handboll svenska svenska svenska svenska landslagspressträff lady bbeng.

Fakta och bio om Nathalie hagman

  • HFTeam Tvis Holstebro BK SoderSkuru IKLugi Individuals That Are Like This Sabina Jacobsen, Johanna Ahlm, Linnea Torstenson, Louise Sand, Jamina Roberts, och Linnea Torstenson Nathalie Mari Hagmans ära Den svenska klubben Neptunes de Nantes spelar nu i den franska ligan.
  • Tabellfyran hade sista ordet med en samlad insats och åtta mål av Nathalie Hagman i sin 26-24-seger över Toulon Metropole.
  • En betydande del av Hagmans professionella speltid har spenderats i Helle Thomsens laguppställning jämfört med hans tid med något annat lag.


Vindarna från norr är starka, landsliraren ligger på fjärde nivån av den samlade skytteliganen, och fientligheten har stigit avgörande i riktning mot Toulon.Alla de andra blå spelarna blandades också med trepparna; Carin Strömberg samlade på sig poäng i vecket, medan Anna Lagerquist inte missade ett av sina två linjemål förrän i slutminuten, ställningen 26-23.

Efter tre matcher är Metz HB och Brest Bretagne båda utslagna ur Premier League slutspel, medan Nantes behåller sin ledning över Chambray Touraine.är medlem i det svenska handbollslandslaget och klubben CSM București.2009, 17 år gammal, gjorde hon sin internationella debut för Sverige.Hagman har fortfarande rekordet som yngsta landslagsrookie.

Nathalie hagman