Fri. Dec 2nd, 2022

Zendaya Längd /\ Den amerikanska skådespelerskan och sångerskan Zendaya Maree Stoermer Coleman. Två Primetime Emmy Awards är bland de många utmärkelser hon har fått. År 2022 erkändes hon som en av världens 100 viktigaste personer av tidningen Time.

Zendaya, som växte upp i Oakland, Kalifornien, började som barnmodell och backup-dansare innan han blev känd. Hon dök först upp på tv 2010 som Rocky Blue i Disney Channel-komedin Shake It Up, och spelade senare huvudrollen i K.C. Undercover (2015-2018). Hennes filmdebut var i 2017 års Spider-Man: Homecoming, och hon har sedan dess återupptagit sin roll i båda uppföljarna.

HBO tonårsdramaserien Euphoria (2019-nutid) har gjort Zendaya till den yngsta skådespelerskan att vinna två Primetime Emmy-priser för enastående huvudroll i en dramaserie för sin skildring av Rue Bennett, en kämpande tjej med ett heroinmissbruk. Hon har medverkat i filmerna The Greatest Showman (2017), Malcolm & Marie (2021) och Dune (2017). (2021). Zendaya står på blygsamma 5 fot, 10 tum.

Fakta och bio om Zendaya Längd

  • Tom Holland och Zendaya, som spelar Peter Parker respektive MJ i Spider-Man: Homecoming, har ryktats ha haft ett romantiskt förhållande till och med bortom osynlighetens slöja ända sedan filmen släpptes 2017. De har förnekat att de varit i en förhållande vid ett flertal tillfällen, men på sommaren fångades de på kamera när de var ute i en bil.
  • Ett tag efter det kunde de inte återuppväcka sin kärlek till varandra.
  • En av nackdelarna med vår berömmelse är att våra privata liv inte längre finns inom vår kontroll; ett ögonblick som delas mellan två personer som bryr sig djupt om varandra delas omedelbart med världen, som Tom Holland förklarade i en intervju med GQ kort efter släppet av det ökända kyssbilden.
  • I början av december dök Zendaya och Tom Holland upp på The Graham Norton Show för att marknadsföra sin nya bild, Spider-Man: No Way Home.
  • I sin intervju avslöjade paret att Zendaya faktiskt är fem centimeter längre än sin pojkvän, Tom Holland.
  • Enligt Zendaya var den enda gången hon någonsin gjort ett jippo för jobbet i samband med Spider-Man-filmerna.
  • I intervjun beskriver paret en scen där de kraschar på samma ö; vid det tillfället blir MJ:s karaktär hustru till den ultimata Spider-Man, och tanken är att han ska stuva undan henne.


Men eftersom hon är längre landade hennes fötter först i leran, och Tom Holland hoppade på chansen att traska genom den och få tag i den illusoriska spindeln.Jag landade precis som han gjorde, förklarar Zendaya för programledaren när Tom Holland brister ut i skratt och hon fortsätter med att förklara scenen.Zendaya landade på ledningen innan tävlingen, och jag känner mig som en superhjälte i jämförelse. grund och botten skulle jag tycka att det var riktigt bra.


Sedan landade jag, och mina fötter sjönk som de hade under golvet, och hon lyfte upp mig.n tidslinje över händelser som ledde fram till intervjun visas, och Zendaya förklarar att hon bestämde sig för att fyllapojkvännen eftersom det var för kort för att feng shui henne.Men du var ganska godtrogen om det; allt du sa var “Åh, söta nio, tack.Holland kan spela Spider-Man på skärmen, men han är överväldigad av Zendayas höjd. fredagens avsnitt av The Graham Norton Show delade skådespelarna i Spider-Man: No Way Home en underhållande anekdot om de svårigheter de stötte på på grund av avståndet mellan dem under stuntproduktionen.


“Det finns en åtgärd där Spider-Man slänger oss upp i bron och han sätter upp mig där,” sa Zendaya. “
Efter att han noggrant har placerat MJ på bryggan, bör han lämna henne där och gå vidare.Eftersom jag är längre än han, skulle jag alltid landa före honom om vi skulle falla tillsammans.Uppenbarligen är jag den vars fötter nuddar jorden först.”Till vilket svaranden oundvikligen måste fråga: “Vad då?”efter hennes uppmaning sa Holland att de använde en “bottenmärke” säkerhetsåtgärd för platsen.”Medan han beklagade, “Jag är superhjälten”, förklarade han att “bottenmärket” var något de använde i stunts för att förhindra människor från att bryta sina knäskålar.Jag ska presentera mig själv som en hipster.”

Zendaya Längd