Hanna Ljungberg Familj ,Gammal ,Tillgångar ,yrke

Hanna Ljungberg Familj

Detaljerad information om Hanna Ljungberg

ålder44 år
FödelseortUmeå
förmögenhet8 miljoner euro
födelsedatumJanuary 8, 1979
yrkeSvensk före detta fotbollsspelare
Civilståndgift
föräldrarPappa Göran, mamma Helene
familjSambo Tobias som Hanna träffade för åtta år sedan och två barn
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt72 kg
längd1.6 m

Hanna Ljungberg Biografi

Hanna Ljungberg är en pensionerad svensk professionell fotbollsspelare som är mest känd för sin framgångsrika karriär som anfallare för Sveriges damlandslag och flera toppklubbar i Europa. Ljungberg föddes den 12 augusti 1977 i Umeå, Sverige. Hon började sin ungdomskarriär i den lokala klubben Vännäs SK innan hon gick vidare och spelade för Umeå IK i Damallsvenskan, den högsta divisionen i damfotbollen i Sverige. Hon etablerade sig snabbt som en av de främsta spelarna i ligan och vann det Damallsvenska bästa målskyttet 1996 och 1997.