Fri. Dec 2nd, 2022

Johanna Nordström Född /\ Hennes födelsedatum är 1995-11-19. Hennes ålder anges som 26. Västerborna Johanna Nordström spelade handboll som en kollegial sport, och hennes samhälle kände snabbt igen hennes komiska gåvor. Sommaren innan hennes första år på gymnasiet 2011 skapade hon ett Twitterkonto och började skriva om ämnen som Melodifestivalen och Paradise hotel. Hennes twittrande väckte uppmärksamhet och fyra år senare rankade Twittercensus henne som Sveriges mest inflytelserika Twitter-användare.

Strax därefter befordrades hon till att hantera sociala medier för Nyheter24. Hon hade tidigare arbetat som viral innehållsproducent för Aftonbladets Lajkat. Hon jobbade även deltid som frilansare och producerade bland annat en radioserie för SR P3. Året på Nyheter24 tog slut och hon gick vidare till Bonnier Magazines & Brands nya videoteam. Uppgiften där var att skapa videos för deras olika veckotidbitar. Men istället för att bara skriva för hand, samarbetade hon med sådana som Torbjörn Skorup i en serie sketcher. Det blev så framgångsrikt att ett av klippen, “En vanlig dag p Post Nord”, nominerades till Guldtuben för “Årets bästa filmklipp” året därpå. Hon fick fyra nomineringar på Golden Globes 2018, inklusive “årets humorist” och “årets instagramstjärna”.

Fakta och bio om Johanna Nordström Född

 • 26-åriga Johanna Nordström har flera tovor på sin lyra.
 • Hon är nu kvalificerad att kalla sig en ståuppkomiker, ledare, podcaster och inflytelserik figur.
 • Här är allt du behöver veta om stjärnskottet, som nu trendar som co-programledare för tredje omgången av Melodifestivalen tillsammans med Oscar Zia.
 • Johanna Nordström, en svensk komiker, föddes den 19 november 1995, vilket gör henne 26 år gammal när detta skrivs.
 • Trots sina ömma år har hon åstadkommit mycket och lyckats hålla sitt privatliv i stort sett borta från rampljuset.
 • Här är fem fakta om Johanna som du kanske inte visste.
 • I en intervju med Aftonbladet från föregående oktober avslöjade Johanna “minuspoängen” i hennes relationsliv.
 • Jag är inte särskilt social och går sällan ut på fester eller träffar nya människor.
 • Den Sa Johanna da.
 • Minst tre veckor har gått sedan hon postade en Instagram-bild på sig själv med en man som heter Adam Smedberg på en tjusig mexikansk restaurang.
 • Inget annat om förhållandet är känt för oss vid denna tidpunkt förutom fakta om att han för närvarande är bosatt i Göteborg och Johanna i Stockholm.
 • Att Johanna skulle vara gravid är en sträcka, enligt henne.


Hon avslöjade splittringen i deras förhållande i sin podcast Ursäkta, som hon är värd tillsammans med affärspartnern Edvin Törnblom.Hon hade misstänkt att hon var gravid vid den tiden på grund av någonform av matförgiftning, och hon drevs att tro att hon var det.Johanna Nordström har i fleraintervjuer beskrivit skolåldern som en mörk tid.Inte alla de elaka tjejerna i klassen kommenterade hur hon såg ut.


Samtidigt menar hon att det gav henne motivationen att bli den hon är idag.Johanna Nordström verkar ha en sund balans mellan styrka och utblick idag.Det har varit en lång resa, men dt har varit på den.
Första steget var att rensa i sina yttersta plagg.Det är säkert att säga att jag följer varenda influencer som finns på Instagram efter att ha fått fysisk kontakt med dem.Under en hel kväll satt jag och följde folk, och jag är helt säker på att jag följde 200 av dem.


Det var inte personligt; hon sa lika mycket i samma intervju med Dagens Nyheter: “Jag måste ha mitt flöde styrt till de människor jag tycker mycket om.”Familjen Nordström består av föräldrarna Anette och Anders och en 33-årig syster, Emelie.Hon hade även en storebror som hette Hugo som tragiskt gick bort året innan Johanna föddes.Mina föräldrar har gett mig allt de har eftersom min bror omkom i en olycka när han var tre, året innan jag föddes, säger Johanna till Dagens Nyheter.Johanna är inte bara trevlig att vara i; hon har också en vacker sångröst.Hon deltog i den första säsongen av underhållningsprogrammet bakom ingen klumpig drake som Drake.Däremot måste hon ha modet att sjunga utan mask, som hon tidigare uttalat i en intervju med Aftonbladet.

Johanna Nordström Född