Fri. Dec 2nd, 2022

Liamoo Barn /\ För första gången den 27 oktober 2021 blev den 24-årige musikern Liam “Liamoo” Cacatian pappa. Det var inte allmänt känt att Liamoo hade en flickvän. Vem är Liamoos mamma? När Liamoos systerdotter Alina föddes delade han med sig av fina ord till sina små barn och sin bästa vän.Säg det med mig, “Hej pappas lilla pärla! Jag har aldrig varit den typen av person att dela personlig information online, men att bli pappa till en liten flicka har förändrat mitt perspektiv på livet på ett djupgående sätt. När Liamoo meddelade sitt Instagram-följare att han hade blivit pappa, sa han, “När du tittade in i mina ögon för första gången glömde jag resten av världen och allt mitt fokus landade på dig.” Och han fortsatte:

“Jag kommer att skydda dig och din mamma för resten av mitt liv för jag älskar dig så mycket”, sa din pappa.Liamoo har bestämt sig för att inte dela några av de bilder eller konversationer han har med sin flickr-vän. De tillbringade inte mycket tid tillsammans när hon väl blev hans dotters mamma.Jag kommer aldrig att avslöja vem det är. Det är som att jonglera med två separata liv samtidigt. Liamoo har tidigare sagt i en intervju med Hänt, “När jag är uppe på scenen är jag Liamoo, men när jag är hemma är jag Liam.”Men nu när paret fått barn är det kanske lite knepigare att hålla flickvännen hemma.

Fakta och bio om Liamoo Barn

  • Tillbaka som en av odds-favoriterna har Liam “Liamoo” Cacatian Thomessen återvänt till Melodifestivalen.
  • Den samtida och roliga “Bluffin'” sps kan bära honom hela vägen till Eurovision song contest i Turin, Italien, med bara en liten bit vin.
  • Men Liamoo har redan tagit hem det största priset.
  • I slutet av oktober blev han pappa till en dotter som heter Alina.
  • Att bli pappa till en liten flicka har förändrat mitt perspektiv på livet på ett djupgående sätt, och jag har aldrig varit en som har skrivit ofta från mitt privata konto.
  • Liamoo fortsatte att publicera på Instagram, där han också släppte en video på sig själv och sin nyfödde son.
  • Din pappa älskar dig så mycket att han lovar att tillbringa resten av sitt liv med att skydda dig och din mamma.
  • Men Liamoo själv vill inte avslöja vem lilla Alinas biologiska mamma är.
  • Aldrig på en miljon år kommer jag att avslöja vem det är.
  • Det är som att jonglera med två separata existenser samtidigt.


När jag står på scen går jag under namnet Liamoo, men hemma går jag under namnet Liam, som han förklarade för Hänt.Okej, vi delar inte riktigt samma yrke, men allts.Hon är en läkare som arbetar inom fältet och är tillgänglig för patienterna.Det kanske inte är så fantastiskt att relatera till mitt liv i rampljuset; det måste trots allt vara yrkesmässigt snedställtMen om du hänger med en Melodifestivalen-stjärna är det tufft att vara helt anonym.Caroline Omarein är Alinas mamma; även hon bor i Göteborg.


Caroline Omarein, som också är 29 år och baserad i Göteborg, är infödd i staden.ennes Instagram-profil är ointressant och statisk.Hela hennes biografi består av bokstaven L och en hjärtemoji.Jag hade inte svarat negativt om jag hade gjort det.Det finns dock inget som har ägts än.venska tittares hjärtan stals 2016 när 24-årige artisten Liam “Liamoo” Cacatian Thomessen tog hem det stora priset på Idol.Året därpå gästade han programmet och gjorde en duett med Hanna Ferm, en 21-årig artist som också gjorde sin debut i programmet.


Tillsammans tävlade duon och deras bidrag “Hold you” i 2019 års Melodifestivalen.Liamoo och Hannas bidrag hamnade på tredje plats för 2019 totalt, men det var inte bara deras vackra röster som hjälpte till att skapa kategorier för Mello. själva verket blomstrade Liamoo och Hanna Ferms förhållande till stor del tack vare de intima, sensuella powerballaderna som de delade.Men har de någonsin varit tillsammans?För ungefär två månader sedan välkomnade familjen sitt första barn.Den 24-årige Instagram-användaren Liam “Liamoo” Cacatian Thomassen raderade sitt eget inlägg om babylyckan.Det har gått två månader sedan den lilla flickan kom, och alla mår bra. Fan är det mest kraftfulla som kan hända en person.Det är svårt att sätta ord på en sådan odefinierbar känsla.När en förälder tittar på sitt barn tänker de “Wow, du är jag och jag är du”, som Liamoo uttrycker det.

Liamoo Barn