Molly Sandens Föräldrar ,Gammal ,Tillgångar ,yrke

Molly Sandens Föräldrar

Detaljerad information om Molly Sandens

ålder30 år
FödelseortHuddinge Municipality
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumJuly 3, 1992
yrkesvensk sångerska
Civilståndgift
föräldrarHelena Sandén
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt62 kg
längd1.68 m

Molly Sandens Biografi

Molly Sandén är en svensk sångerska, låtskrivare och röstskådespelerska född den 3 juni 1992. Hon började sin karriär som barnsångerska, deltog i olika sångtävlingar och släppte sitt debutalbum “Unchained” 2006. 2009 representerade Sandén Sverige i Junior Eurovision Song Contest med låten “Sjung” och slutade på 3:e plats. Detta markerade början på hennes framgångsrika karriär inom musikbranschen, då hon fortsatte med att släppa flera album och singlar under de följande åren.