Thu. Dec 1st, 2022

Anastasios soulis flickvän /\ Svenska skodespelare Anastasios Soulis blev född 8 januari 1987 I Stockholm.Soulis blev berömmelse med filmen Den bästa sommaren (2000) och nominerades till bästa manliga huvudroll vid Golden Globe Awards 2007 för sin skildring av Jonas i filmen Under the Beautiful Blue Sky. Både publikpriset och Biopublikens pris delades ut till filmen vid samma ceremoni. 2009 utsågs Souli till Rising Star på Stockholms filmfestival. Känd för sin roll som Felix Rydell i “Johan Falk”-filmerna.Vad Rosa beträffar spelade han även en liten statistisk roll i tv-serien Livet. Från 2013 till 2015 var han med i den svenska komedishowen Partaj.

Hans morföräldrar, Georgios Soulis och Katariina Nerg, kommer från Grekland respektive Finland. Han växte upp på Starrängsringen, i nedre delen av Stockholms Gärdet. För att nämna några: Kjell Bergqvist, Michael Nyqvist, Lena Endre, Alexandra Rapaport, och Mikael Persbrandt.Anastasios Soulis, nu 33, har spelat mot dem sedan de var barn.Nu har han gjort sin debut i TV 4:s “Sjölyckan”, där hans karaktär säkerligen kommer att få fram hånfullheten hos alla.Han är en expert förhandlare som inte ser sig själv som en. Att han inte har något mål är nästan provocerande i sig, enligt “Stasse”, som han är känd av alla.Ingen mycket information om hans gf.

Fakta och bio om Anastasios soulis flickvän

 • Anastasios Soulis känns igen från shower och filmer som Gosmamman och Sjölyckan, och han är just nu en högprofilerad karaktär i det norsk-svenska kriminaldramat Maskineriet.
 • Men vem är egentligen Anastasios, eller “Stasse” som han ibland kallas?
 • Var spenderar han sin tid när han inte sockar och spelar för kameran, och vem är hans go-to-snärtkompis?
 • Hnt har svar.
 • Anastasios Soulis, nu 35 år gammal, gjorde sin skådespelardebut som skridskoåkare i filmen “Den bästa sommaren” från 2002, med bland annat Kjell Bergqvist.
 • Sedan dess har han medverkat i en mängd olika filmer och TV-program, inklusive “Johan Falk”, “Red Dot” och Netflix första svenska originalfilm, samt “Gsmamman” och “Maskineriet.
 • ”I det senaste avsnittet av TV3 och Viaplays actionthrillerserie Maskineriet dyker Soulis upp.
 • I det senaste avsnittet av intervjupodden Livshjulet diskuterar den 35-årige skådespelaren sin karaktär Zac i “Gsmamman”, som byter från bad boy till snäll, samt den feedback han fått i sociala medier till följd av hans gestaltning av karaktären.
 • Jag har varit fri från tvång två gånger, kanske tre gånger totalt, och det säger en del.
 • Allt är digitalt nu, och ingen kommer härnäst.
 • Det är därför folk undviker att ha sådana direkta samtal, säger han i podden.
 • Han har också fått en del otrevliga meddelanden som, enligt hans mening, strider mot #Metoo-rörelsens värderingar.- Jag har fått en massa intressanta förslag som har legat ganska långt ute på sistone när man tänker efter, säger han.


‘Metoo-tal’, säger Anna Hegestrand.Ja, inte bara en ursäkt, utan fem av fem på #Metoo-rörelsen, säger Soulis.Men sociala medier har också åstadkommit något värdefullt.Det var precis så här schackspelaren mötte hennes fästmö efter att ha skickat meddelanden till honom.Han berättar historien och hänvisar till deras tidigare konversation och säger: “Hon skickade ett meddelande till mig; det var inte som vilketannat meddelande som helst; hon var mycket mer elegant.Och jag tyckte att hon var väldigt rolig.


Hon uttryckte sig på ett sätt som var riktigt rakt på sak.Jag kanske var lite för bestämd i mitt sätt från början om det.Så vi gick ut på en dejt, och på vägen upptäckte vi…, berättar Soulis om fästmön Sanne kerstrand.Nu har paret varit tillsammans i snart fyra år och gifta i ett år.Tiden är dock ännu inte utspelad för bröllopsklockorna att ringa.Det har vi inte bestämt oss för än, säger 35-åringen.Med en skruvdragare i ena handen gör Mats en bokstavlig talat entré.


Den här killen är en fixare.Bli av med allt stök i sommarhemmet.Från bakgården grill till verandan steg.Han är en expert förhandlare som inte ser sig själv som en.Han vill inte att någon ska känna sig dum eller dålig över sig själv; allt han vill är att rätt ska ha rätt, som “Stasse” uttrycker det.Å ena sidan önskarjag att jag hade samma optimistiska syn på livet som han.Å andra sidan är jag ganska nöjd med mitt eget märke av mild cynism.Men han är en bra stadig mördare, som jag tror att vi alla använder om den tas i små doser.


Han har samlat på sig ett ganska stort CV av film- och tv-roller.Rollen som Felix Rydell i Johan Falk-filmerna är dock en plats där han blir ihågkommen med stor förtjusning.Nu är Anastasios en het handelsvara som skridskoåkare tack vare hans fantastiska prestationer i C More-serierna Gosmamman och Sjölyckan.Han hade även en roll i det norsk-svenska kriminaldramat Maskineriet som vi sänder.

Anastasios soulis flickvän