Thu. Dec 1st, 2022

Duplantis flickvän /\ Armand Duplantis upptäckte kärleken i form av en ung engelsman vid namn Desiré sommaren 2020. Stavhoppsstjärnan har avslöjat att han tog kontakt med henne via Instagram innan de träffades för första gången.Två månader senare träffades de äntligen för första gången, och hela världen var på kant.

Desiré arbetar för närvarande som modell för byrån Voce Model Management. Då inser du förmodligen att hon är extremt lång och mäter hela 174 centimeter över genomsnittet. Mondo Duplantis och Desiré Inglander tillkännagav sin förlovning via TikTok-video i september 2021.”Vi borde bli bästa vänner då. Hon kommenterar sedan videon “Och nej vi kan inte dansa”, där paret dansar rytmiskt till låten “Let’s groove.” “. Lägenheten ligger på Kungsholmen i hjärtat av Stockholm och Armand Duplantis har avslöjat för caféet att han trivs där.Jag tycker verkligen om att bo i det här området. Jag har tillbringat mycket tid i grannskapet eftersom hennes familj bor där.

Fakta och bio om Duplantis flickvän

 • Armand Duplantis har fått medhåll av hela friidrotts-VM medan Oregons bosatt flickvännen Desiré Inglander har varit på plats.
 • När han slog världsrekordet i höjden 6,21 fot i sitt andra försök var känslorna intensiva.
 • Jag har redan börjat anstränga mig, men jag vägrar att göra det.
 • Jag vet inte hur han gör det, och jag saknar ord.
 • Det tycker Desiré Inglander är ett stort hopp.
 • Armand Duplantis vann först VM-guld på höjden 6 000, och sedan satte han nytt VM-rekord på 6,06. Jag var bara så glad att han hade druckit, men det här är bara… visar vilken rutten person han är, Desiré Inglander säger.
 • Armand Duplantis kom springande fram till henne i soffan i den kyliga nattluften.
 • Jag tog tag i honom och gav honom det han behövde, en bra puss.
 • Veterinär.
 • Han.
 • Jag måste ta mig och tillbaka först.
 • Vid den här tiden kommer vi att fira.
 • I ett nötskal, det är allt.
 • Helt hundra procent.
 • Detta är vad jag kommer att anta att han gör i vilket scenario som helst.
 • Han skulle aldrig göra något sådant.
 • Det har gått 6,21 år sedan man.
 • Det är en klar affär nu.


Armand Duplantis fick två checkar på totalt $170 000 under medaljceremonin, en för VM-guldet och en för det nya världsrekordet.När Armand Duplantis klev in i rutan för kvällens Diamond League-match bar han på 21 raka segras.Det senaste året i Sverige har varit inget annat än extraordinärt.
Nya rekord har slagits inom nästan alla tänkbara kategorier och miljontals svenska medborgare har belönats med smak för guld.Vi har en svärm av svalor i Bryssel.


På 5,91 meter kom “Mondo” 30 centimeter under sitt världsrekord, och han bevittnade begravningen av den filippinske klättraren Ernest John Obiena, som precis hade nått toppen på sitt tidigare försök.Det var inte min bästa dag någonsin.Jag kom in i tävlingen lite för långsamt.När SportExpress träffar Armand Duplantis i Helsingfors antyder han att det är dags för en väckarklocka.22-åringen är på semester i Finlands huvudstad.et kommer att bli en hektisk dag full av selfies, sponsoraktiviteter och rop på den svenska sidan av planen på Finncampen.


Nu är en bra tid i mitt liv, säger Duplantis.Han har kopplat av i Helsingfors med Desiré Inglander (en känd svensk skådespelerska) och Daniel Wessfeldt (en FBI-agent).Helena och Greg, föräldrar och tränare, är i USA och missade därför Bryssel-tävlingen.Den här sommaren är första gången ingen av dem har varit tillgängliga för att rädda Duplantis från tyllorna.De kommer inte ens att ta sig till Zürich för morgondagens Diamond League-final.Engelsktalande kommer att få träna i Bryssel och Zürich istället.Allt fungerade perfekt i Bryssel.


Enligt Armand Duplantis, “filmade hon hoppningen och skickade klippet till pappa så att han kunde komma tillbaka med feedback från USA.”Jag behöver verkligen någon här, så jag har lutat mig mot henne.Hon bestämmer sig för att nu är ett bra tillfälle att försöka lära sig mer om sport och teknik.
Det är en hårfin linje där, och det är inte lätt att förstå.Den lærde Armand Duplantis.Hon är mer av en professionell filmare och pratar inte så mycket om den tekniska sidan av saken.

Duplantis flickvän