Thu. Dec 1st, 2022

Einar flickvän /\ Ungefär ett halvår har gått sedan 19-årige rapartisten Nils “Einár” Grönberg knivhögg sig själv till döds. Se hur hans gamla vän Alexandra Torgrip mår idag och om hon har kunnat lägga vantarna på några av hans pengar. Inte ens ett halvår har gått sedan den 19-årige våldtaren Nils “Einar” Grönberg knivhöggs till döds i södra Stockholm. Han lämnade ett orosmoln över hela Sverige och polisen försöker fortfarande fastställa vem som mördade artisten.

Om du vill ha en sammanfattning av fallet, leta inte längre än till den här delen av Nyheter24.Hans tidigare flickvän, den 19-åriga Alexandra Torgrip, är en av de personer som har orsakat honom mest hjärtesorg.Hon har skrivit mycket uppmuntrande saker, som att hon ska försöka leva för både sig själv och Nils, på Instagram.”Min längtan efter dig är outsäglig, och jag vet att jag aldrig kommer att kunna acceptera tanken att du inte kommer att bo i samma hus som jag. Allt vi någonsin tänkt på och allt vi någonsin upplevt, men inte mer hann … Du får räkna med att jag aldrig glömmer dig, Nils. Mitt hjärta tillhör dig, och jag älskar dig mycket. Ständigt i mitt hjärta. Alltid och för alltid, Alexandra”, skrev Alexandra i sitt första inlägg en vecka efter Einars död.

Fakta och bio om Einar flickvän

 • För visst lämnar Alexandra Torgrip en smärtsam hälft bakom sig när hon dör.
 • Om du följer henne på sociala medier ser du dock att hon har slappat av den senaste tiden, men börjat återgå till en mer typisk rutin.
 • Hur ser hennes liv ut nu, efter Einars tragiska bortgång? När det kommer till livsändningar är Alexandra Torgrip lika aktiv på Tiktok som alla andra.
 • Hon beklagar nybörjarfrågorna från sina följare här, men undviker frågorna om Einar.
 • Men det senaste året förmörkades en av de ljusaste lyriska stjärnorna i nyare minne.
 • Nils “Einár” Grönberg, 19, hittades knivhuggen till döds i en öppen port i Stockholm den 21 oktober 2021. När Einars vän Alexandra Torgrip dog sjönk Galáns hjärta.
 • Nils ansåg musiken vara en integrerad del av hans liv.
 • När Nils komponerade musik var alla ögon riktade mot honom, och orden föll på plats som om de vore en självklarhet.
 • På frågan om vad hon sysslar med säger hon: “Jag pysslar med ljus allt möjligt.”
 • Den 13 april gjorde DJ Alexandra Torgrip och hennes vän DJ Alicia Lauterbach debut på “Club Mega” i Stockholm.
 • Tiktok-användare har frågat, “Kanske en personlig frga, men vem fr pengarna som Einar tjänade p sin musik?” Nej, jag tänker inte hålla med om det. –


Om bara killar visste… I sin livsuppdatering säger Alexandra Torgrip: “Vet du, jag kommer tillbaka för att svara på den frågan.”Medan Einars karriär var ganska kort, släppte han fyra album som började vid 16 års ålder.Han hedrades som årets nykomling respektive topplyssnare på Grammisgalan 2020 med titlarna.
Att beskriva honom i ord skulle vara en övning i meningslöshet; det finns inte tillräckligt med dem ens för ett litet sandkorn.


Våra mödrars tårar har blivit för vanliga; våra barn gråter inte längre, och vår död hopar sig som dominobrickor.Våra barn måste skyddas och denna onda gatuvlde måste stoppas.Sedan dess har Alexandra Torgrip gått direkt till politikerna och berättat att vi behöver “se och känna sansad empati från hela maktväsendet”, som omfattar både polisen och socialtjänsten.Vi behöver se konkreta åtgärder vidtas och resultat uppnås som grundar sig på genuin omsorg om våra stadsdelar och för alla oss som bor där.Vår kväll skulle jag vilja höra alla suckar vi har förlorat i detta inhemska fält, och jag skulle också vilja höra den fantastiska Nils.


Grönberg, Nils Kurt Erik Einar.Vila in fred, min älskade, vi saknar dig så mycket och älskar dig mycket mer.
Alexandra Torgrips framträdande på Grammisgalan möttes av dånande applåder.Som den 18-årige Rappstjärnan Einar Grönberg är han en av de mest spelade artisterna i Sverige, med över en miljon månatliga streams på musikströmningstjänsten Spotify.Förra året vann han årets arrende på P3 Guldgalan för sin hitkatt, Katten i trakten.Den unga rappens kärleksliv blommar dock också ut vid sidan av musikkarriären just nu.


Han har lagt upp en bild på sin flickvän, Alexandra Torgrip, på Instagram mer än en gång.sedan de var små barn har Einar och Alexandra Torgrip varit nära vänner.Men fram till nu har det här varit den längsta tiden vi har kunnat se paret offentligt.För sex dagar sedan postade Einar en Instagram-bild på sig själv och sin fru, där de poserade framför en vit Bentley iförda designertrådar av märket Balenciaga.

Einar flickvän