Thu. Dec 1st, 2022

Erik ekstrand flickvän /\Ekstrand har hörts som sketcher i Deluxe i Sveriges Radio P3, och som programchef för numera nedlagda Pussel. Han var programledare för TV400-programmet Snyggast tillsammans med Josefin Crafoord. Vintern 2007 experimenterade han med flera kroppsmyter i det svenska tv-programmet EKG, som visas på kanal 5.

Under de senaste åren har Erik Ekstrand ofta synts med Mackan Edlund, paria. Sommaren 2008 var han med som programledare för Edlund-komediprogrammet Erik & Mackan: Helt & förnyat och på vintern samma år var han med som programledare för TV6-programmet Erik & Mackan: Snygg & Smärta. 2009 stod de för TV6:s program för programmets andra säsong av Hol I väggen. Han medverkade också i Guldfeber tillsammans med Mackan 2010 och Gumball 3000 2011 tillsammans med Mackan Edlund, Norges Ivar Bruvoll Vamrk och Sveriges Nelli Englén (2011).

Mellan 2012 och 2015 bidrog Ekstrand i den veckovisa fredagsmorgonens svenska podcast Via Lascaris med Sara Young, Jörgen Lötgrd och Fredrik Zander. Podcasten återupplivades sommaren 2017 under den nya monikern Via Lascaris X2000, och nya avsnitt släpptes varje vecka fram till augusti 2018 tills den drogs ner igen. Inte mycket är känt om hans flickvän.

Fakta och bio om Erik ekstrand flickvän

 • Det är faktiskt acceptabelt för oss.
 • Jag hoppas att det blir bättre snart.
 • Ja, det tänkte jag också.
 • För att uttrycka det enkelt så tänker jag börja träna mer.
 • När jag kom fram till min destination märkte jag att folk inte längre gick runt till fots utan istället använde bilar.
 • Och så fick jag en ung person, och det fick mig att oroa mig ännu mindre: folk går försiktigare, och promenadstråken blev jättekortade.
 • Så sättet jag kunde väcka mig förr i tiden har tappat en del av sin lyster.
 • Så det kommer att bli bättre, men för tillfället är det accepterat.
 • Det ska vara en foursome.
 • Om du är en programmerare som ansvarar för detta, kan det inte bli mycket större än så här.
 • Att jag får vara värd för ett så underbart program som “1 mot Sverige” och jobba tillsammans med de människor jag tycker om att umgås med är verkligen fantastiskt.
 • Efter att du varit på TV6 i många år som halva laget “Erik & Mackan,” hur har ditt liv förändrats sedan programmet avslutades 2015? När vi gjorde programmeringen för sex stötte vi på mycket av själva programmeringen och faktiska innehållet.
 • Här på SVT behandlas man mer som familj, eller åtminstone ett mysigt bord där jag kan tänka igenom saker och bidra till projektet senare.


Men någon gång slog de tanken att, hej, det kanske är dags att börja göra “ett riktigt jobb”.Det var en fruktbar tanke, men jag var för lat för att agera på den.En av Sveriges mest kända programledarduos var Erik Ekstrand och Mackan Edlund.Däremot dyker de inte längre upp tillsammans på tv som de gjorde för några år sedan.Vad hände egentligen bland dina vänner?Under många år var Erik Ekstrand, då 41, och Mats “Mackan” Edlund, då 45, ett populärt programledarpar, tack vare program som 99 Things to Do Before You Die och No More Problems.


Det som många inte vet är att Erik och Mackan höll på med tv länge innan de slog igenom med sitt första program, Erik & Mackan – hela och reformerade.De två vännerna träffades först på jobbet, bakom kamerorna, och blev snabbt nära varandra.Ändå, trots att det var tissladdat och tjafsat av en säsongs värda Nemas problem, blev det tyst från programledaren två år senare.Sedan dess har tittarna undrat när de återigen kommer att kunna se sina främmande vänner och vad som ledde till uppbrottet i första hand.
Men trots att det diskuterades och debatterades under en hel säsong har säsong 2 av Nemas problem först nyligen tagits upp av programmets huvudskribent.


Sedan dess har många spekulerat i vad som ligger bakom parets beslut att separera och när de kanske kan träffa sina vänner igen.Däremot kan man hänga med i Erik och Mackenzies dagliga liv då deras karriärer tar dem åt olika håll genom att följa dem på sociala medier.I våra dagar ägnar Erik mycket av sin tid åt att dubba filmer och tv-program; han är också programledare för podden Storfräsarpodden med sin gamle kloke vän Peder Karlsson.Mackan har tagit en helt annan väg och är just nu anställd som barninriktad tv-värd på SVT.

Erik ekstrand flickvän