Thu. Dec 1st, 2022

Jireel flickvän /\ Jireel är det riktiga namnet på den berömda skådespelaren Jireel. Hans vänner och familj hänvisar också till honom med hans förnamn, Jireel. Jireel kom in i världen år 2000, i Angola. I jämförelse med sina kamrater står Jireel med huvud och axlar över dem på en höjd av 6 fot och 1 tum. Hans längd kan vara något över genomsnittet jämfört med hans jämnåriga, men han lyckas ändå hålla vikten i schack.Han tränar regelbundet för att hålla sin vikt på runt 62 kilo. Han rekommenderar ofta att individer kommer i form genom att träna.

För att behålla din kondition säger Jireel att du måste träna ofta. I dagsläget har vi ingen information om hans kroppsmått, men detta kommer att rättas till mycket snart. Denna information om Jireels mamma är för närvarande inte tillgänglig. I framtiden hoppas vi kunna lägga till mer information om Jireels pappa, men för närvarande har vi ingen.Hans brors och systers identiteter och var de befinner sig är mysterier för oss.Ändå jobbar vi hårt på att samla in data om Jireel och kommer att ha en uppdatering snart.Hennes namn är Redacted och hon är hans flickvän. Dessa representerar parets senaste delade historia. Det finns ingenting vi kan berätta om Jireels ryktade flickvän.

Fakta och bio om Jireel flickvän

  • Ett par, Alice Stenlöf, 24, och Jireel, 20, en grammyvinnande rappare, visade offentligt sin tillgivenhet och bekräftade sitt förhållande under semestern.
  • Men kärleken var inte så långvarig som den hade varit.
  • Nu har paret avslöjat att de tagit olika vägar och Jireel Lavia Pereira (hans fullständiga namn) har skrivit om uppbrottet på sitt Instagramkonto.
  • Eftersom vi fortfarande bryr oss om varandra tog jag beslutet att avsluta vår relation för alla parters bästa, som han skrev på Instagram.
  • Jireel vill bromsa spridningen av råg de senaste veckorna.
  • På svenska: “Du ska inte bli för upprörd över varje bit av snacks som går runt.
  • Alice Stenlöf är ärlig om att hon har mått dåligt den senaste tiden.
  • Men sanningen är att hon har varit tvungen att “bajsa”, att hon har varit tvungen att “jävla dligt” under de senaste månaderna och att hon har behövt “ta hand om mitt psyke” innan hon tar sig an något annat.
  • Den populära podden “Har du sagt A för du säga B” skapades av Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso, som båda är 26 år gamla.


Alice Stenlöf, då 24 år, och Jireel Lavia Pereira, då 20 år, blev kära över sommaren.Till en början var de helt engagerade i varandra.Men när de hade åkt på sin resa till Grekland började deras anhängare spekulera om deras förhållande.Alice och Jireel delade båda foton som verkade ha tagits på samma platser.Frågorna som ställdes i följande stycken lämnades dock obesvarade.Men hon hann knappt njuta av henne ensam innan Jireel reste sig och krossade hennes skalle.


Alice har redan förklarat varför hon och hennes pojkvän bestämde sig för att hålla sitt förhållande privat från början.Alice förklarade att hon helt enkelt ville kunna behålla kärleken för sig själv och njuta av den utan att andra skulle vara med.Däremot hade hon ännu inte bestämt hur mycket av deras förhållande hon skulle visa i framtiden på sina sociala medieplattformar.Men nu har fansen fått en allt mer detaljerad inblick i Alice och Jireels dagliga liv.Jireel, en av Sveriges mest kända rapartister just nu, har också ett Instagramkonto, men inlägg där tenderar att fokusera på hans musik.


2015 släppte Jireel sin första singel, “Her & Now”, och två år senare, 2017, släppte han sitt debutstudioalbum, “Jettad”.Stora genombrott inträffade när klonerna Cataleya och Snap släpptes.Men även om Jireel har en stor fanbas nu, är inte alltför mycket känt om hans personliga liv.Fansen får först se honom i det här scenariot.Sedan Alice kom in i bilden har saker och ting förändrats.Alice jobbar hårt varje dag för att dela detaljerna om sitt liv på sociala medier.


Det är därför det kommer att finnas så många nya publikationer på Jireel, ofta i miljöer som hans följare förmodligen inte skulle vilja se honom i för första gången.Det har gått rykten på Instagram om att Alice och Jireel har ätit tillsammans hemma i Alices lägenhet, gått på dejter och gått på spa tillsammans i en ny video som lagts upp på Alices YouTube-kanal.Medan Jireel är inne och äter frukost slår Alice på bilkameran, vilket överraskar Jireel när han kommer in.För att uttrycka det rakt på sak är han inte ett fan av att få sitt dagliga liv registrerat på det här sättet.

Jireel flickvän