0 0
Read Time:37 Second
Lena Philipsson Familj

Detaljerad information om Lena Philipsson

ålder57 år
FödelseortVetlanda
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatumJanuary 19, 1966
yrkesvensk sångerska
CivilståndPer Holknekt
föräldrarKerstin Philipsson
familjSaga Herngren
barnNoa Månfare Herngren
partnerPer Holknekt
vikt67 kg
längd1.7 m

Lena Philipsson Biografi

Utöver sin musikkarriär har Philipsson även varit tv-personlighet och varit värd för flera populära program i Sverige. Hon har också varit en regelbunden deltagare i den svenska versionen av dokusåpan “Celebrity Dancing”, och har varit domare i den populära sångtävlingsprogrammet “Idol. 2004 representerade Philipsson Sverige i Eurovision Song Contest med låten “It Hurts”, låten placerade sig på 5:e plats. Philipsson har sålt över 5 miljoner skivor bara i Sverige och har mottagit ett flertal priser för sitt musik- och tv-arbete, inklusive flera Grammis-priser (den svenska motsvarigheten till Grammis).

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %