Fri. Dec 2nd, 2022

Mbappe flickvän /\ Den 23-åriga Kylian Mbappé ryktas ha fallit för den 32-åriga modellen Ines Rau.De ska ha stött på varandra under filmfestivalen i Cannes i maj, och den italienska butiken Sportmediaset lyckades ta ett foto av dem medan de hängde på en lodjursbåt.Ines Rau är mest känd som den första transpersonen att offentligt bära en Playboy. Kylian Mbappé, stjärnspelare i Paris Saint-Germain, och svenska målvakten Emma Smet var tillsammans tidigare i år, men de två separerade under sommaren.

I korthet träffade Mbappé den 32-åriga modellen Ines Rau, som allmänt tros vara hans nya flickvän.Om namnet verkar bekant beror det på att Rau i november 2017 blev den första kända transpersonen som offentligt gick över till den manliga könsidentiteten Playboy. Ines Rau föddes med det juridiska könet som man och genomgick en könsbekräftelseoperation vid 16 års ålder efter att ha inspirerats av Bondskdisen Caroline Cosseys berättelse. Men hon kom inte fram förrän hon var 24.”Jag känner äntligen att jag är fri. Som om cellen jag har väntat i så länge äntligen har öppnat. Sportsbrief citerar Ines Rau, som skriver: “Nu är jag en komplett och total kvinna.” från sin självbiografi.

Fakta och bio om Mbappe flickvän

 • Kylan Mbappé anses vara en av de bästa spelarna i världen och gör ofta mål för Paris Saint-Germain och det franska landslaget.
 • Han var en gång involverad med skridskoåkaren Emma Smet, men de ses inte längre.
 • Nu när hon är 23 verkar det som om hon har hittat kärleken.
 • Hon är en modell, men hon är mest känd för att vara den första transpersonen som offentligt omfamnade Playboys könsidentitet.
 • Hon gick igenom en könsbekräftand behandling vid ung ålder av 16, trots att hon föddes som hona.
 • Ines Rau och Kylian Mbappé sägs ha korsat varandra på filmfestivalen i Cannes i maj, vilket rapporterades av många italienska medier.
 • Efter det skulle de ha ett lugnt bröllop, men nu har outlets som Sportmediaset publicerat bilder på paret som festar ombord på en lyxyacht.
 • Paris Saint-Germains anfallare Kylian Mbappé, 23, skapar rubriker inte bara för sina fotbollsbedrifter utan också för sitt förhållande till en fotogen modell.
 • Det är säkert att säga att Kylian Mbappés säsong med PSG har fått en bra start.
 • Den urusla anfallaren har gjort totalt sju mål på bara fem ligamatcher.
 • Detta trots att han i början av sommaren hamnade i skuggan av en rad kontroverser.


Daily Mirror rapporterar att han skrev på ett monstruöst kontrakt med Paris Saint-Germain införsäsongen, värt en halv miljon pund årligen, efter att ha kopplats till en flytt till Real Madrid.Ibland har hans inställning på planen tolkats som respektlös, och detta har tolkats som en källa till tvist mellan honom och målvakten Neymar.Men mål har gjorts, och fler kan göras när PSG reser till Brest i ligamatchen i helgen.
Det har nyligen spekulerats i att 32-åriga Ines Rau är Mbappés nya flickvän.Hon är en professionell modell och är känd för att vara den första transpersonen som dök upp på omslaget till Playboy.


Enligt flera italienska publikationer, inklusive Corriere dello Sport, träffades Ines Rau och Kylian Mbappé i maj under filmfestivalen i Cannes.Efter det skulle de ha ett privat bröllop i flera månader, men nu har olika medier, däribland Sportmediaset, publicerat bilder som visar paret kyssas medan de är på lodjursjakt.Kylian Mbappe är en blixtsnabb spelare som kan få bollen att kyssa på nätet.Han är professionell fotbollsspelare för det franska landslaget och fotbollsklubben Paris Saint-Germain.
Kylian Mbappe anses allmänt vara en av de bästa inom sitt område tack vare sin kliniska avslutning, fantastiska dribblingar och blixtsnabba tempo.


I dag anses han vara en av de bästa spelarna i världen och har det tredje poängrekordet i PSG:s historia.
Mbappes anmärkningsvärda prestation vid fotbolls-VM 2018 har också gjort det möjligt för media att göra jämförelser med Pele.Dessutom kan han spela i mitten med lätthet, en klinisk finish och ett förhöjt mål tack vare hans förmåga att prestera bra från båda vingarna.Sammanfattningsvis är han en av de bästa franska anfallarna och ett måste oavsett kvalitet.Låt oss nu verifiera den snabba informationen om den franska sensationen Kylian Mbappe.

Mbappe flickvän