Thu. Dec 1st, 2022

Ricky rich flickvän /\ Ricky Haydari Akdogan, mer känd som “Ricky Rich”, växte upp på Västers med sin familj. Han är för närvarande 23 år gammal.Ricky gick igenom en svår situation, både ekonomiskt och känslomässigt.Ricky föddes med en sällsynt lungsjukdom som kallas Primary Ciliary Dyskinesi, som bara drabbar mellan 250 och 800 personer i Sverige.På grund av sin bristande medicinska kunskap gick Ricky nästan miste om livet efter förlossningen.

En person hade placerat mig hos en grupp spädbarn, men jag behövde omedelbar hjälp. Folket då kunde se att jag hade förändrats till en punkt där jag var helt lila och hade svårt att gå, som Ricky förklarar.Denna sjukdom hindrar honom från att delta i fysisk aktivitet och kommer att göra det svårt för honom att snabbt återfå fotfästet om han försöker resa sig. En av Sveriges största rappare, Ricky Rich, slog igenom internationellt med låten “Habibi”.Vägen till återhämtning från en ovanlig lungsjukdom har varit svår.Han har precis släppt ett nytt album där han tar upp sin alter persona.Jag kommer att skriva en artikel om ämnet och sedan avsluta detta kapitel.

Fakta och bio om Ricky rich flickvän

  • Erika besöker Ricky Rich i hans studio i utkanten av Köpenhamn när han lägger sista handen på “Highs & Lows” EP:n.
  • Ricky tar oss med på en resa från sin tid i gangstertiden till där han är nu (och där han hoppas att vara i framtiden), berättar om sina fotbollsdrömmar som han tvingades lägga på is efter en hälsofara och förklarar varför han tror att det är avgörande att hålla huvudet uppe och behålla en positiv syn.
  • Allt började i Rickys lägenhet i Västers, där han och hans vänner skulle jamma ut på en provisorisk inspelningsstudio.
  • Han har tidigare berättat för Västers Tidning att fotboll var hans favoritsport som liten men att han fick ge upp den på grund av sjukdom.
  • Vid det laget började han rappa istället.
  • Det har varit kraftig rotation av Hans låtar “Habibi”, “Min Diamant” och “Förbjuden frukt” på spellistor.
  • Ricky Rich marknadsför nu sin nästa singel, “Ma Chérie”, en fransk term som översätts till “Min älskling” på svenska och handlar om en mans odödliga kärlek till en kvinna.
  • Jag sjunger för en tjej och säger till henne att hon är världen värd för mig, att vi kan göra allt hon vill och att hon ska veta att jag älskar henne i de mest grundläggande termer som möjligt.
  • Ricky Rich säger, “Jag visste att jag var tvungen att prova den franska atmosfären blandad med tillgivenhet, och Ma Chérie var den som introducerade mig för det.”
  • Den 3 juli släpper Västersbaserade musikern Ricky Rich sin andra singel för året, “Bless Me”, som handlar om en stark kvinna som han vill ha vid sin sida.


Det är den typen av kärlek som får dig att tänka på legendariska duos som Bonnie och Clyde, som hade ett så kallat “ride eller dö”-förhållande.Ricky Rich kombinerar sång och rap med sin medfödda känsla för melodi som sitt största vapen.Sommarlåten komponerades av Ricky Rich själv och producerades av Kawar KJ Yousef.Detta är Rickys första release som signerad artist med Asylum Records, och 2020 kommer att ha en uppsjö av ny musik, som “Bless Me” kommer att fungera som en förhandstitt på.


Leo Aalands musikvideo har världspremiär klockan 12 samma dag.Genom åren av arbete och sjukdom har en pappas roll varit avgörande.Efter att Ricky föddes med en sällsynt sjukdom, tappade hans far allt för att ägna sin tid åt att läsa om alternativ medicin.Han pratade med utländska läkare, läste dag ut och dag in om hur man kan göra Rickys liv enklare och reste för att träffa specialister.Min läkare rekommenderade att jag skulle ta bort lungvävnaden kirurgiskt eftersom den var vriden och döende; men efter att ha använt hans naturliga medel mådde jag mycket bättre och beslutade mig för att inte operera.


Sedan Rickys pappa var en känd musiker i Turkiet har han alltid varit omgiven av musik.Jag har alltid vänt mig till min far för vägledning.Han har en kraftfull röst, kan sjunga och fängsla publiken med melodier.
De två sjöng en duett av turkisk och syrisk musik två gånger om dagen.Men Ricky lyssnade främst på rappare som 50 Cent, Akon och Tupac, vilket påverkade Rickys egen musik.Detta var både dag och natt.När jag var ung sa han alltid till mig, “Du har en unik sngröst Ricky, du har en jätteunik sngröst”, och han blev lite förbluffad över min sång.Du får det inte nu, men du kommer att göra det i framtiden.

Ricky rich flickvän