0 0
Read Time:3 Minute, 19 Second

Kristina lagerström sjuk /\ Svenska ekonomijournalisten Kristina Lagerström är en bra person att prata med om detta.

Kristina lagerström sjuk
Kristina lagerström sjuk

Hans första jobb var på Nordvästra Sknes Tidningar. Lagerström växte upp i Landskrona och började som journalist på tidningen. Hon arbetade på Dagens Industri första gången 1988.

På SVT arbetade Lagerström med A-ekonomi ett tag 1993. När hon var ansvarig för A-ekonomin 1997 till 2003 var det det hon gjorde. Som finanskommentator och granskare av ekonomiska rapporter arbetar hon sedan länge på nyhetsredaktionen på SVT.
På grund av Karolinskas arbete har Stockholms läns landsting gjort många stora förändringar i hur länet tar hand om sina människor.

Det är en väldigt komplicerad struktur för en väldigt komplicerad verksamhet, och det har gått av stapeln, säger SVT:s ekonomireporter Kristina Lagerström.

Lagerström säger att landstinget har lagt ner mycket pengar och resurser och försökt förändra den övriga vården för att passa detta. Men hon håller inte med om sjukhusdirektörens resonemang om att dagens besked var nödvändigt och ett logiskt nästa steg.

Ytterligare ett tecken på att det inte går som planerat: Kristina Lagerström säger att det inte är logiskt att meddela folk på det här sättet, vilket är ytterligare ett tecken på att det inte går som planerat.
Anna-Klara Bankel skrev det första reportaget om Sanne som väckte mycket ilska i Sverige. Som ung har hon varit inlåst på vårdinrättningar under lång tid. Hon får aldrig rätt behandling för sin anorexi eller psykiska sjukdom. Det förekom droger och missbruk i Sannes vardag.

Som socialreporter ser jag mycket smärta när människor lämnas ensamma, trots att vår lag säger att de har rätt till både kvalificerad vård och grundläggande skydd, trots att de ofta lämnas ensamma.

Nu får vi se Sanne igen, ett halvår efter att vi gjorde det senast. Rapporten visar också några få människors liv, och den letar efter svar på varför psykiatrin ser ut som den gör nu.I Kristina Lagerströms hemstad Täby finns 4 943 personer som tjänar mer än 1 miljon dollar om året.

Kristina bor på postnumret 187 64. Där har 3,2 procent av personerna betalningsproblem och medelinkomsten är 408 658 kronor per år, vilket är ungefär samma som i övriga landet. I Sverige är det många som gör detta.Den här veckan har SVT kört en hel del berättelser om apoteksmarknaden i Sverige.

“Mer smink, mindre medicin”, säger reportern Kristina Lagerström på svt.se. I artikeln backar Lagerström upp tv-reportagena. Folk som jobbar på SVT säger att det har blivit värre De träffar folk som säger att tillgängligheten har gått ner, ett av många sätt.– Psykrevolten är ett reportage av Anna-Klara Bankel, Kristina Lagerström, och Emil Larsson.

Det visar hur psykiskt sjuka människor lever i dagens Sverige, trots att lagen säger att samhället ska skydda och vårda dem, trots att Bankel, Lagerström, och Larsson gjort anmälan.

När SVT-reportrar inte uppmärksammat Mats Olin, som är chef för Timbro medieinstitut, har han gjort det de inte gjort. Han har ringt någon som vet hur man skriver ner siffror.

Sofia Wallström tittar under hösten in på apoteksmarknaden och hon kommer då att ge en liten del av sin rapport. Hon säger att tillgängligheten, eller tillgången på receptbelagda läkemedel, inte har förändrats särskilt mycket sedan före omregleringen.

På SVT.se säger Apotekarförbundet att en ny marknad borde kunna bättre än vad monopolet gjorde innan det bröts upp.

Kristina lagerström sjuk
Kristina lagerström sjuk

För även om SVT säger att det inte har blivit sämre så har det inte blivit mycket bättre för oss som behöver receptbelagd medicin. Svenska Apoteksförbundet tycker att problemet ligger i reglerna.

I kväll pratade Aktuellt om mannen som fick antidepressiva av misstag. Det är dåligt, men har förmågan att hantera misstag förbättrats sedan reglerna ändrades? En gruppchef på Läkemedelsverkets inspektionsenhet säger att hon inte tror att så är fallet. När reglerna ändrades var det svårt att jämföra hur det fungerade före och efter. Även om det har blivit värre kan man inte säga att det är värre.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %