Mon. Jun 5th, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 57 Second

Victoria silvstedt längd /\ Karin Victoria Silvstedt är en svensk modell, skådespelerska, sångerska och TV-värd.

Victoria silvstedt längd
Victoria silvstedt längd

När Silvstedt var ung bodde han i Bollnäs med sin femåriga familj. Han hade en äldre syster och en yngre bror. Hon var ett stort fan av ridning och ville bli veterinär.

Far: Silvstedts pappa var kapten för ett alpint skidlag i hennes stad. Hon började åka skidor när hon var bara fem år gammal. Han slutade fyra vid det svenska ungdomsmästerskapet i alpin skidåkning 1989. Pernilla Wiberg vann storslalomtävlingen som Silvstedt tog fjärdeplatsen på då.

När Silvstedt var 16 år råkade hon ut för en olycka i skidbackarna som avslutade hennes tävlingsskidkarriär. Hon gjorde ont i axeln och var tvungen att opereras.

På några år fick Silvstedt frågan om att vara med i skönhetstävlingen Fröken Sverige efter att hennes mamma och syster skickat några bilder på henne till personerna som driver tävlingen.
När Victoria var en skönhetsdrottning 1993 hände saker.

Efter några år utsågs hon till Månadens lekkamrat i Hugh Hefners herrtidning Playboy. Sedan, nästa år, blev hon lekkamrat i flera år.

Efter det tog det verkligen fart i modellvärlden! Det betyder att hon nu är känd som en supermodell, en skådespelerska, en entreprenör och en affärskvinna.Hon hade sin egen dokusåpa som hette Victoria Silvstedt:

My Perfect Life på E! 2008. 2016 var Silvstedt, Meral Tasbas, Robban Andersson och Qristina Ribohn med i en svensk dokusåpa vid namn Stjärnorna p godset, som spelades in 2016.

Under sin skådespelarkarriär har Silvstedt medverkat i Malibu CA, Melrose Place, BASEketball , The Independent, Out Cold, Boat Trip, My Life at Stars and Stripes och A Maresciallo in a Gondola, för att nämna några av hennes andra roller.

K. V. Silverstedt föddes den 19 september 1974 till föräldrarna Ulla och Bo Silvstedt. Hon har en syster och en bror som båda är yngre. Far: Silvstedts pappa var kapten för ett lokalt skidlag, och hon lärde sig åka skidor vid 5 års ålder. År 2000 gifte hon sig med Chris Wragge. De var tillsammans fram till 2009.

Det här är en bild på en person som är en Han föddes i Sverige den 19 september 1974. Victoria Silvstedt tros ha en förmögenhet på cirka 140 miljoner kronor. Under skönhetstävlingen Miss World tävlade Silvstedt om titeln Fröken Sverige.

Hon valdes ut att representera sitt land vid evenemanget i Sun City, Sydafrika 1993. Silvstedt fortsatte att modellera runt om i världen under 2000- och 2010-talen. Hon har varit skådespelerska sedan slutet av 1990-talet,

då hon spelade huvudrollen i Hollywood-TV-program som Malibu, CA och Melrose Place, som båda var på TV vid den tiden. Det är inte bara svenska hon pratar. Hon talar även engelska, franska och italienska, samt hennes modersmål svenska.

Så kände hon för skidåkning när hon var yngre. Hon blev medlem i Svenska Skidlandslaget och älskade det. Hon tvingades ge upp sin idrottskarriär på grund av ett dåligt fall som orsakade en allvarlig axelskada.

Victoria silvstedt längd
Victoria silvstedt längd

Under Miss Sweden-tävlingen kom hon tvåa bakom Johanna Lind som vann titeln 2009. Året därpå deltog hon i Miss World-tävlingen och var en av åtta personer som tog sig till nästa omgång. 1994 började hon arbeta som modell i Paris. Hon arbetade för Chanel, Christian Dior, Givenchy, Valentino och Giorgio Armani.

Silvstedt säger att hon gillar att sjunga. 2001 gjorde hon ett album som heter Girl on the Run. Den har singeln Hello Hey på.Hon har medverkat i filmer som Boat Trip, The Independent, BASEketball och Out Cold i filmerna.

About Post Author

adword ads

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *