Thu. Jun 8th, 2023
0 0
Read Time:3 Minute, 53 Second

Jasmine Takacs Föräldrar /\ sverige var där asmine Takacs föddes. Första gången hon dansade var när hon var fyra. Efter många år av dans i Stockholm bestämde hon sig för att flytta till London för att fullfölja sin dröm om att bli dansare för sitt uppehälle.

Jasmine Takacs Föräldrar
Jasmine Takacs Föräldrar

Det var 2010 som hon tog en förstklassig examen i teaterdans från London Studio Center. Det finns många typer av dans som Jasmine har utbildats i, från balett och sällskapsdans till latin och streetdans.

Hon är känd över hela världen för att hon och hennes professionella danspartner Aaron Brown deltog i Britain’s Got Talent 2020. Domarna gav dem stående ovationer, och de två var stora finalister i tv-programmet som sändes förra året.

Det här är några av de saker de sa: “Du har så mycket kemi och karisma.” “En av de bästa dansakterna vi har sett på BGT.” Cowell: “Det var hett” (Alesha Dixon).

Hon har blivit en känd dansare i Sverige eftersom hon har varit med i succéprogrammet “Let’s Dance” de senaste sex säsongerna. Hennes partners har varit skådespelarna Johannes Brost, Gustaf Hammarsten, Thomas Ravelli, Anders Jansson och Michel Tornéus. Hon kommer att återvända till TV-programmet tidigt på våren 2022.

En ny säsong av “Let’s dance” har börjat. En av de kända personerna som kommer att tävla om titeln under våren är Anders Jansson, 52.

Det finns Jasmine Takács som arbetar som dansare, koreograf och fitnessmodell. Hon har en minst sagt lång historia. 2017 dansade hon för första gången i Let’s dance. Det var inte första gången hon var offentlig.

Jasmine Takács är inte bara en dansare på TV. När hon inte dansar, vem är hon och vad har hon gjort tidigare?

Hans jobb var att hjälpa mig hitta min första dansskola. Han fick mig att älska hur saker rör sig. Tidigare har jag testat många saker för att hitta det jag gillar. En gymnastiklektion fick mig att bli kär i sporten i början. Då jag tränade mest och tävlade tränade jag ca 4 gånger i veckan.

Det var hans jobb att köra mig till alla mina träningspass och att följa alla tävlingar jag deltog i. När jag dansade till cowboysången var jag på benen. Jag har ett kärleksfyllt minne av den där dansen som ligger mig varmt om hjärtat. Din far kan ses som början på din kärlek till dans.

Han är så exalterad över sin kärlek till trav att han inte kan låta bli att bli exalterad över det. Så fort han vaknar tar han hand om det han gillar. Min gissning är att det är därför jag kan gå upp så tidigt och jobba så hårt för att få det jag vill. För i slutändan kommer det att vara värt det.

Viljan att jobba hårt kommer från min mamma. Hon jobbar mer än någon jag känner. Sakta ner henne och säg “Njut av ditt arbete.” Hon är en bra konstnär, men hon har inte tid att måla. Så det säger jag till henne varje dag. Det borde jag säga till mig själv också. Att gilla det jag gör.

Människor gör inte samma sak varje dag för livet handlar inte om det. Så min mamma ger mig jobbet. Även om du tror att allt löser sig. Se till att du väljer rätt vägar och har en plan framför dig.

Planeraren funderar på hur det ska gå innan. Från min mamma har jag några av hennes egenskaper. Vi tror båda att det skulle vara bra för oss båda att sluta skriva ner allt du måste göra på en dag på din hane. Detta är en källa till stress. Den bästa vän jag har är min mamma. Känns lite cheesy, åtminstone.

Mina föräldrar har gett mig mycket hjälp för att komma dit jag vill. Det stör mig inte att de lägger i sig lite för mycket ibland. Så jag vet att jag har världens bästa föräldrar.

Varför gillar jag dem så mycket? För att de låter mig prova nya saker i livet. De är där för att hjälpa mig att stå upp om jag kliver lite fel. Det är inte allt. De ledde mig tillbaka till rätt väg.

Jasmine Takacs Föräldrar
Jasmine Takacs Föräldrar

Dansare: Jag har en ny pojkvän, Sourav. Hennes tidigare förhållande bröts för att det inte fungerade när hon jobbade och åkte på många resor. Men pojkvännen, som är biokemist och företagare, har också ett jobb som tar mycket av hans tid.

Deras jobb är viktiga för dem, och de förstår att ibland måste de vara det viktigaste. Jag blir inte arg om han väljer ett jobb före mig. För jag skulle ha gjort samma sak. Han träffade henne på en utekväll i New York.

About Post Author

adword ads

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *