Mon. Jun 5th, 2023
0 0
Read Time:3 Minute, 31 Second

Simon svensson fru /\ Simon Svensson är en svensk komiker som bor i Lund. Svensson började få folk att skratta 2001 när han var med i radioprogrammet How it works med Anders Johansson och Mns Nilsson, där han skämtade.

Simon svensson fru
Simon svensson fru

2006 vann Svensson SM i ståuppkomedi, som var en tävling om nya serier på Norra Brunn i Stockholm. Han gjorde det bra. Med Magnus Erlandsson och Anders Johansson är han med i en studioshow som heter Snett Int Bakt, som talar om hur Malmös fotbollslag kan bli bäst i världen, ur en humoristisk synvinkel.

Om du lyssnar på podcasten Veckans viktigaste intervju kommer du att få höra från människor som tänkare, debattörer och politiker. Svensson har gjort detta sedan september 2013. Det hände i oktober förra året. Han började göra podcasten Della Sport med sporttema med Jonatan Unge i oktober samma år.

Han ledde Morgonpasset i Sveriges Radio P3 sommaren 2015 tillsammans med Arantxa lvarez, Athena Afshari och Victor Linnér med hjälp av deras musik.

I The Play That Wrong spelade Svensson rollen som Torsten, som är scenkillen. Teaterchefen Sven Melander ledde föreställningen på både Nöjesteatern och Lorensbergsteatern där den spelades.

Det gjorde “Della Sport” och “Della Arte”-skaparen Simon “Chippen” Svensson, som äger “Stockholm Comedy Club”, i början av detta år.

Della Sport avsnitt 57, som sändes i januari 2018, handlar om hur komikern gjorde House of Comedy arg när han försökte registrera ett varumärke för ett spratt och hur snabbt. När det kommer till namnet på sin ståuppklubb så har “Stockholm Comedy Club” använts de senaste 10 åren, av House of Comedy.

Till slut fick Simon Svensson inte varumärkesregistreringen för “Stockholm Comedy Club”. House of Comedy gjorde det, och nu har PRV gjort samma sak.

“Stockholm Comedy Club” har funnits länge, säger beslutet från PRV. Simon Svensson är “väl medveten” om ståuppklubben eftersom de jobbar tillsammans i branschen. House of Comedy tycker att de har rätt att tro att registreringen gjordes med “illvilja”, vilket också PRV anser.

I början betalade han 10 000 kronor för en massa streams. Spotify har nu hittat misstänkt aktivitet på hans konto, och han kommer inte att få några royalties alls.

Tidigare har Spotify betalat mig cirka 5 000 svenska kronor om året. Alla de tio tusen jag hade lagt in, samt fem tusen till. Simon Chippen Svensson tycker att det var ett misstag av honom att göra det.

Simon Chippen Svensson säger att även om han förlorade pengar på att han köpte streams till sin skiva så har en annan sak hänt: antalet människor som har lyssnat på hans album har gått upp. Även om Spotify hittade misstänkt aktivitet har antalet personer som har lyssnat på hans album inte förändrats, säger han.

Antalet bredvid låtarna har vuxit. Jag tror inte att folk har lyssnat mer, säger han. Han tror att siffrorna är påhittade.

När Tangopalatset stängdes av igen vid Karlskronaplan fick ståuppklubben Under Jord hitta en ny plats att bo på ett tag. Eftersom deras vän, Cornelius Löfmark, jobbar med Nöjesteatern i Folkets Park, hittade grundarna av Nöjesteatern snart ett annat boende.

2001 deltog Svensson i ett radioprogram som heter Så fungerar det i Sveriges radio P3. När han arbetade på en show som heter Pang prego, hjälpte han till med att skriva programmets manus. Den visades på SR P3 på söndagar och måndagar.

Svensson var programledare för Morgonpasset i P3 sommaren 2008 och sommaren 2009. Anna Granath och Claudia Galli var medprogramledare för programmet. När Tankesmedjan var med i P3 2010 till 2011 var Svensson programledare. 2013 var han programledare för segmentet True Satire, som ersatte Public Service i P1:s Good Morning World.

Simon svensson fru
Simon svensson fru

“Det är en twist nu! Strax efter att jag lagt upp registreringsbeviset kände jag mig lite skyldig. Skämtet hade gått för långt. Det var inte längre roligt. Jag var ledsen. Det var också SCC (Stockholm Comedy Club, red. Anm. .)

en av få skådespelare som inte böjde sig som en idiot i Fuck Children-debatten i somras, vilket ledde till att vi började prata med varandra. Sedan var det jobbigt att avbryta en registrering, jag vet inte hur lång tid det har tagit eller hur mycket arbete. De som registrerar varumärken på flippen bör tänka på detta:”

About Post Author

adword ads

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *