Mon. Jun 5th, 2023
0 0
Read Time:3 Minute, 36 Second

Margaux dietz ålder /\ Margaux Stéphanie Persson Dietz är en svensk bloggare, tv-personlighet och tv-värd. För sitt arbete på Let’s Dance, dejtingprogrammet Hemlig beaundrare (hemlig beundrare) och den politiska YouTube-kanalen “Partitempen” är hon mest känd.

Ex-maken Jacob Liebermann skrev ett Instagram-inlägg i slutet av förra året om hur mycket han hatar att Arnold, 3, alltid visas för omvärlden.

Margaux dietz ålder
Margaux dietz ålder

Det har gått tre månader sedan Dietz pratade om sin son offentligt för första gången. Så här sa hon i ett inlägg på Instagram. Hon sa att hon behövde tänka på vad hon skulle göra och sätta sina egna regler. Hon berättar också att Arnold inte har jobbat med företag sedan i somras.

Snacka om det har pågått länge i Frankrike, och för drygt en månad sedan kom ett nytt lag igenom. Lagen säger att föräldrar som använder sina barn i reklamsamarbeten kan dömas till fängelse i upp till fem år. SVT säger att det beror på lagen.

I ett Instagram-inlägg säger Margaux Dietz att hon är glad över att barns välmående pratas om av människor som fattar beslut.

Det behövs tydligare regler. För mig, som mamma, finns det inget viktigare än mina barns välmående, säger Dietz.

Margaux dietz ålder

Margaux Dietz, 27, utsågs till Årets Nykläckta Mama den 13 november 2017 vid evenemanget Mama of the Year i New York City. Hon är en influencer. Och jag är säker på att det var många människor som var imponerade av hennes födelsevideo, som hon lade upp på sitt YouTube-konto.

– När jag vaknade den dagen kände jag mig väldigt glad. Så jag avbröt allt jag hade planerat, satte igång kamerorna och gick för att hämta ett sista paket.

“Styng.” Jag skulle köpa snacks till BB-väskan. Nej, det här var vatten. Till slut tog det inte stopp. Jag började filma medan jag ringde Jacob och sedan sprang jag hem, säger kvinnan som berättade.

Detta är fortfarande den bästa appen som någonsin har gjorts. Det heter Wonder Weeks. Alla som har barn borde få det direkt.

Du kanske har svårt att förstå faserna efter det första året eftersom alla växer i olika takt. Det är därför det inte finns en standard eller en app med förklaringar, hehe.

Arnold pressar oss till det yttersta mycket just nu. Strumpor är inte alltid samma sak. Om de inte är det så är vagnen inte rätt, eller så vill han inte ha kepsen på sig.

Så länge han inte är i närheten njuter vi mycket av dessa “situationer” när han är borta från gruppen. Det är väldigt roligt om man tänker efter.

Idag ska vi spendera dagen tillsammans och skriva i vår familjelogg. Aja kan också ha varit lite ur balans eftersom jag var borta några dagar. Anledningen till att han har varit så snäll och underbar sedan jag hämtade honom i morse är för att han har varit sig själv igen.

Närhelst det var dags att vakna till liv smög jag ut. När jag gick för att hämta paketet och kastrullen tog jag också ett köksredskap som jag kunde använda för att knacka på dörren.

När jag var yngre trodde jag att det här var en normal sak att göra. När jag växte upp fick jag reda på att inga andra familjer gjorde det här, vilket fick mig att skratta.

Det är för att jag har märkt att om jag ger honom mer än en gåva så blir det för mycket för honom att hantera och han kommer inte att njuta av paketet.

Det var då han öppnade den första. Sedan fick han ett annat paket. Han fick pennor och två teddybjörnsfigurer av folket på festen. Tog en video, men jag tog inga bilder. Så här såg det dock ut senare.

Många var tidigare intresserade av brev, men nu är de mer intresserade av något annat. När Margaux skrev ett blogginlägg pratade hon om vad Arnold har varit intresserad av på sistone, som är bajs.

Margaux dietz ålder
Margaux dietz ålder

Nya känslor för Jacob Liebermann är inget Margaux är glad över. Istället tycker hon att det är han som får skylla sig.

“Arnold har redan varit i bajsåldern på grund av Jacob. Bajskorvar finns överallt. De senaste dagarna har han ritat två saker till… Hennes blogginlägg säger att den ena är “en blå bajsskorv” och den andra är “en stor en.”

About Post Author

adword ads

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *