0 0
Read Time:3 Minute, 28 Second

Nina glimsell ålder /\ Realityshowen “Paradise hotel” är en svensk show som visades första gången 2005. De kämpar för att få stanna på paradisön där allt händer.

Om du inte hittar någon som är av samma kön som din rumskamrat kan du inte stanna i skolan. Det tar en vecka att få en annan person att “byta partner” om du inte hittar någon.

Nina glimsell ålder
Nina glimsell ålder

En grupp unga singlar, kvinnor och män, bor på ett lyxhotell i Mexiko. Folk tävlar i par och varje vecka är det viktigt att hitta en partner av det motsatta könet som man kan stå med i en “parceremoni”.

En person kommer alltid att lämna hotellet ensam. När veckan är över får varje person ett brev med en lista över utmaningar, tävlingar, immunitet och dispyter som kan leda till att de lämnar. Antalet personer som dyker upp varje vecka hjälper till att avgöra vem som ska gå ut med nästa par.

Du och din partner måste stanna så länge som möjligt på hotellet, sedan stå i en “balceremoni” med din partner, där du kan vinna en halv miljon kronor (2013-2019).

Den svenska versionen av Paradise Hotel vann 2014 års Kristallenpris för “Årets dokumentärsåpa”. Mia Berg var producent för årets pristagare.

En gång vann programmet både “Årets dokumentärtvål” och “Årets föreställning”. Den har nominerats för båda flera gånger.

Nina Glimsell, 27, säger på Instagram att hon och hennes fästmö snart ska få ett barn.

Nina glimsell ålder

Kan inte dölja min babybula längre! När vi gifter oss i april får vi en liten bebis. Så här säger realityprofilen bredvid en bild på mannen och hans mage.

I kommentarerna gratuleras hon av många kända personer, som Angelica Blick, Alexandra Nilsson, Rebecca Stella och Hanna Friberg.

När Nina Glimsell delade en våning på Instagram sa hon att hon hållit graviditeten hemlig tills nu.

Med detta är det så skönt att gå ut. Det har gått lång tid. Jag har gömt det här så länge, men det är så mycket jag vill säga och berätta och jag har bara känt det. Det fanns en tid då jag trodde att jag skulle vänta ännu längre. Till slutet av december.

Men man kan inte gömma sig, och jag vill prata om det här, hur jag har känt mig och hur jag känner, och bara dela med mig.

Det står också att endast ett fåtal personer har känt till graviditeten.

Hela min familj och familjen till killen jag gillar har känt. Och det gör våra bästa vänner, så vi vill gärna ha två stycken.

Dennis Mlivic, som är med i den nya säsongen av Paradise Hotel, säger att han har fått en ny kärlek. Dennis hade tidigare ett förhållande med realitystjärnan Nina Glimsell. Han har nu en ny flickvän, Isabella Strömmer, och de båda älskar varandra.

Så här träffades Nina och Dennis: De var båda på Celebrity Ex och de träffades på stranden. De blev kära i varandra under showen. Under 2020 bestämde sig de två förälskade personerna för att gå skilda vägar.

Hans nya flickvän är inte densamma som den han brukade vara kär i. På Instagram sa han att han hade en flickvän och var kär.

De åkte iväg i fredags för att ta reda på om de fick en son eller dotter. Det kommer en son, och det är den de trodde.

Säsong 2 sändes på TV6 2006. Josefin Crafoord var programledare. När Marie Plosjö och David Lofti hade sex medan Natacha Peyre var borta var det en triangel mellan dem.

Nina glimsell ålder
Nina glimsell ålder

När Jim Roslund och Jenny Bramer vann var de tvungna att välja någon av det motsatta könet som båda kunde lita på för att bestämma hur prispengarna skulle delas upp, och de var båda tvungna att göra detta. Jim tog alla Jennys pengar och lämnade henne utan ett öre.

Sedan, “JAG ÄR FÖRLOVAD! Han gick ner på knä för två dagar sedan, och jag är fortfarande i chock över det. Jag har inte berättat för dig om mitt kärleksliv eller mitt privatliv det senaste året. Eftersom jag inte Jag vill inte dölja det här för dig, jag ska gifta mig! När hon såg bilden skrev hon till den.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %