Thu. Jun 8th, 2023
0 0
Read Time:3 Minute, 32 Second

Lovisa worge pojkvän /\ Hennes födelsedag är den 31 mars 1997. Hon är 22 år, vilket är ungefär åldern för en person född 1997. Hennes födelsedag är den 14 januari.

Lovisa är Bianca Ingrossos assistent, så du vet redan att hon gör jobbet. Lovisa var den sista av många som sökte jobbet.

Lovisa worge pojkvän


Hon arbetar som koordinator för Bianca Ingrossos företag. Det är hennes jobbtitel. När Bianca är ute på sociala medier och i Wahlgrens värld kan man ofta se henne vid hennes sida. Hon har också ett modelljobb bakom sig så att folk kan se henne.

Bianca Ingrosso har sedan länge en assistent på heltid. Den här personen hjälper henne med allt hon måste göra samtidigt. Nu visar tv-profilen hur mycket Lovisa tjänar i månaden.

Hon var 24 när hon dök upp i TV4-dansprogrammet Let’s Dance 2016, där hon kom långt och tog andraplatsen. Svenska folket var glada att se dem.

När hon var yngre var hon en av Sveriges mest kända tv-personligheter och en enorm influencer. Hon driver även en podcast, medverkar i den femte säsongen av familjens dokusåpa Wahlgrens värld på Kanal 5 och är återigen domare i TV4-programmet Talang.

Lovisa worge pojkvan

TV-personligheten och influencern Bianca Ingrosso, 25, sa 2018 att hon letade efter en assistent, och tusentals människor sökte. En av dem var Lovisa Worge, 23, från Norrköping, som också fick jobbet.

De började dejta privat i juli, men det varade i drygt sju månader.

Det enda vi pratade om var arbete. Vi åkte båda hem efter jobbet. Vi har inte pratat med varandra. Min pojkvän gick med på att ta oss ut en natt. I podden säger Ingrosso att hon var där i två timmar för att hon inte ville jobba. Sedan “hände det väldigt snabbt”, säger Ingrosso.

Så här är det nu: Worge är en av tv-profilens bästa vänner och nu vill Ingrosso att hennes assistent, Worge, ska sluta sitt jobb.

Hon slutar för att hon ska till Caia, så hon vill inte bli sen. Hon tycker det, så hon är inte tillräckligt bra för att vara assistent vid det här laget. Nästan alla företag vill anställa henne för att hon är så jäkla grym.

Lucas Armando Feola åkte nyligen på en mycket dyr resa till Marbella med Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Folk som är fans av Bianca hade också något att säga om det.

@lovisaworge är namnet på hennes Instagramkonto. Du hittar dem där. Där har hon ett konto med över 27 000 följare. Hon lägger upp allt från drömska outfits till bilder som ger henne idéer. Lovisa är personen att följa om du vill hänga med i Biancas liv på scen.

Bianca är en tjej med minst sagt många järn i elden. I slutet av 2017 var hon trött och fick panikattacker. I början av förra året gick influencern ut och letade efter någon som kunde hjälpa honom.

Han säger att det aldrig har varit några problem med att de två har arbetat tillsammans och varit nära vänner.

Lovisa Worge syns ofta i Bianca Ingrossos YouTube-filmer. När Worge ville starta sin egen podcast sa Ingrosso till honom att det inte skulle fungera att samarbeta, så det gjorde han inte.

Sedan frågar hon i en av sina videor:

Om du landar hos mig, vad säger du till ett program på radion? Det säger Bianca Ingrosso.

När Lovisa gick på Alice och Biancas Har du sagt A, kan du säga B-podden sa de att Lovisa till en början tjänade 22 000 kronor i månaden. Det ökade hon snabbt till så mycket som 30 000 i månaden. Det sades i ett podcastavsnitt som sändes i januari 2019.

Nyligen sa även Bianca och Lovisa att de skulle lägga till en person till i sitt team. Läs mer om den nya tjänsten här.

Bianca Ingrosso, 25, har precis kommit hem från Marbella där hon dejtade Lovisa Worge och Lucas Armando Feola.

Lovisa worge pojkvän


Företagsvloggar visar dem att de shoppar, äter tjusiga middagar utomhus, fotograferar Instagram-värdiga saker, solar, badar och festar. Det är vad du har sett hittills.

Biancas sociala medier har väckt starka reaktioner från många, minst sagt. Bland annat Instagrambilden på hennes rumpa och videon där hon kysser Lucas.

About Post Author

adword ads

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *