Thu. Jun 8th, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 14 Second
Martin wallström flickvän
Martin wallström flickvän

Martin wallström flickvän /\ Det blir popcorn i stugorna när “Beck – undercover” har premiär på C More den 6 november.

Beck-gruppens utredning om mordet på en ung man tyder på ett knarkhandelsnätverk. För att skydda sin förfrågan har Klas Fredén bevakat nätet sedan en tid tillbaka och vill inte att det ska äventyras.

Beck-teamet

För att hålla igång utredningen låter han Beck-teamet, ledd av Alex Beijer, arbeta parallellt. Som ett resultat är Alex och Fredén alltid på gränsen till ett slagsmål.Några av skådespelarna i rollerna är välkända, men det finns också några fräscha ansikten.

Martin Wallström, 37, är det senaste tillskottet i Beck-serien. Det gör det svårt för medlemmarna i Beck-gruppen att tro på Martins person, Josef Eriksson.Serien Threesome, i regi av Lisa Linnertorp, ligger redan i toppen av Viaplays listor.

Martin Wallström

Nu berättar hon om processen med att göra serien och hur hon och Martin Wallström kunde behålla sina yrken efter skilsmässan, vilket hon beskriver utförligt.Det är i alla fall bra att vi är inom samma område, säger Lisa till Hänt.

Martin wallström flickvän

Simon Lööf och Matilda Källström porträtterar David respektive Siri i serien. De är ett ungt par i London som har en spontan trekant med sin vän Camille av ren berusning och nyfikenhet.

Lisa säger att hon alltid har velat skildra sex och relationskonflikter i en skandinavisk film, och den här serien gör just det.

–Det är nog för att jag var nyfiken på att lära mig mer om det. Dessutom tror jag att sex och sexualitet sällan framställs på detta sätt i svenska tv-program. Jag ville se vad du kunde göra om jag gick dit och petade runt.

Att arbeta med sexualitet och explicita situationer på ett så realistiskt sätt var något som hade fallit mig in, som Lisa förklarar.Som tittare ville jag att du skulle få en känsla av dess soliditet.

Som 15-åring 1998 spelade Martin Wallström i filmen “All the glory” och har sedan dess hunnit placera andra viktiga svenska kriminalfilmer på sin portfölj, där hans senaste roll som polis Josef Eriksson i TV4 / C Mores “Beck” hyllade.

Då hade jag fortfarande inte ens börjat spela in den sista säsongen av “När vi började prata om det”, Mr. Robot” sprang till mig.

Det var fortfarande extremt tidigt på morgonen när jag vaknade i det rummet. Jag drogs in av rollens intriger och kvaliteten på rollbesättningen som helhet.

Och, naturligtvis, “Beck” är en stor hit i det landet.I en intervju med Expressen hösten förra året konstaterade han att det var de tre sakerna.

Martin wallström flickvän
Martin wallström flickvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *