Thu. Jun 8th, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second
Max novak föräldrar
Max novak föräldrar

Max novak föräldrar /\ Längdåkaren Max Novak chockade alla genom att bli snabbast i Bruksvallarnas 15-kilometer på fredagen.

Max Novak

Novak slog William Poromaa i första omgången. Max Novak dök upp framför SportExpressens kamera direkt efter loppets avslutning och konstaterade att han vunnit loppet genom att spela på Poromaa.

Williams

Jag satsade på Williams prestation och förutspådde att han skulle vinna loppet dagen innan. När Novak säger “Det måste vara värt det” är jag inte säker på vad han syftar på.

Så jag antar att jag fortfarande är i det svarta här. Alternativt, finns det några pengar att hämta?

Nu verkar det dock som att Max Novak kan bli straffad för att ha lagt pengar i William Poromaa, snarare än att bli straffad för sina handlingar.Enligt föreningens längdchef Daniel Fhraeus är Novaks agerande inte tillåtet.

Det är absolut förbjudet. RF har en ganska specifik uppsättning riktlinjer. Denna regel gäller för alla som deltar, såväl som ledarna, så länge du inte kan påverka resultatet.

Max novak föräldrar

Fhraeus förklarar ytterligare. Enligt honom är det också preciserat i skidorganisationens tävlingsregler som bygger på Fi:s lagar.

Internationella skidförbundet har kontaktats av Ludvig Remb, medlem i tävlingsjuryn.Tidigare oerhört fenomen. Remb hävdar att bollen är hos Fis nu när vi har ställt frågan till honom.

Följande är Riksidrottsförbundets policy när det gäller deltagande i spel och vadslagning i samband med idrottsevenemang:

Faktum är att “deltagande i manipulation av en tävling är högst olagligt, och det utgör inte bara ett svek mot sportens ideal, utan det kan också leda till avstängning från all sport och rättsliga åtgärder.”

För att förbli säkra bör idrottare inte spela på sina egna spel eller på sina lagkamraters i samma liga eller turnering som de tävlar i.

Max Novak gick dock inte vidare till final i lördagens prolog. Därefter gjorde han en anmärkning om uppståndelsen som uppstod till följd av hans uttalande.

Nej, jag har inte hört något från jurymedlemmarna vid det här laget. Novak föreslår att de väntar och ser om något kommer fram.

Eftersom jag inte var medveten om restriktionerna har jag ingen aning om vad konsekvenserna kommer att bli.

Max novak föräldrar
Max novak föräldrar

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *