Thu. Jun 8th, 2023
0 0
Read Time:3 Minute, 40 Second

Titti Schultz Floyd Familj /\ Titti Maria Christina Schultz (född Titti Maria Christina Schultz i Gävle, Sverige) är en svensk radioprogramledare, komiker och moderator. Hon är för närvarande anställd som radiovärd för Sveriges Radios P4 Extra-chattprogram.

Schultz har varit värd för RIX FM och NRJ, Rix Morronzoo, Eftermiddag med Erik & Titti och Vakna med Roger tidigare. Hon tilldelades Talarforums pris “rets Talare” för moderator 2016.

Titti Schultz Floyd Familj
Titti Schultz Floyd Familj

Titti Schultz fortsätter i intervjun med att beskriva hur någon kom fram och sa: “Du är inte en riktig kvinna innan du födde ett barn”, vilket Titti Schultz tycker är konstigt.

– Det var en dam som gjorde uttalandet. Varje gång jag ser damer jävlas mot andra kvinnor, förvånar det mig. Det är helt obegripligt, och jag tänker inte stå ut med det. Folk har också frågat mig, lite diskret, om jag inte kan få barn vid olika tillfällen. Det är oerhört oartigt.

Om det hade varit det, hade det varit som att peta i ett öppet sår med en smutsig pinne.Jajamensan, jajamensan, jajamensan, jajamen Att lyssnarna röstade på mig – för andra året i rad – gör mig så förtjust att det får mig att rysa. Detta pris är bara fantastiskt.

Titti Schultz Floyd Familj

Det är inte en jury som fattar beslutet; det är folk som lyssnar på radio som säger att de gillar mig mest. Det är en otrolig sensation!

Titti Schultz, 48, efterträdde Lotta Bromé som programledare för “P4 Extra” för två år sedan. Titti Schultz har 25 års kommersiell radioerfarenhet och hon är på god väg att ansluta sig till buketten av älskade svenskar nu när hon har gjort bytet till Sveriges Radio.

Titti Schultz dirigerar aktuellt program live för 1,5 miljoner lyssnare fyra eftermiddagar i veckan. Hon växlar mellan allvar och lättsinne och är känd för sin skarpa kvickhet.

– Att det är ett så stort program är både en utmaning och oavgjort. Hon förklarar, “Jag får göra tungt arbete, men också garva och välja personlighet i det.” Lyssnare kommunicerar ofta med varandra; det är väldigt kul. De försvarar varför de tycker om – och ibland inte gillar – det jag gör.

Jag tar kritik på största allvar; det har varit en del av mitt liv sedan jag var tonåring. Folk blir inte lika provocerade av mig som de brukade vara när jag blir äldre.

På kort sikt var det vanliga livet till hjälp – “mina medarbetare på P4 Extra var otroliga.” Titti Schultz återupptog radiosändningarna bara några dagar efter sin mammas död.

– När någon dör ska man absolut klappa, fast det gjorde jag inte. Många blev kränkta av att jag återvände till jobbet strax efter att min mamma dog, men när jag lämnade studion kändes det som att jag var på ett spa. Jag kände att jag var i en bubbla och tänkte inte på något annat under de timmar jag sände – det var så avkopplande.

Varje måndag till torsdag, samt en helg i månaden, mellan klockan ett och tre på eftermiddagen, är hon värd för Skandinaviens största aktualitetsprogram.

– Jag trivs med mitt jobb, och jag får använda min journalistutbildning på ett sätt som jag inte fick göra när jag jobbade i kommersiell radio. Det finns betydligt fler journalistiska muskler, vilket framgår av att Sveriges Radio har korrespondenter över hela världen som kan rapportera om en mängd olika händelser, påpekar Titti.

P4 Extra har en bredare bredd och djup, men det är nödvändigt att tunga material blandas med lättare, roligare element.

Under större delen av mitt liv har detta varit en källa till frustration för mig. Om du inte är gift och inte har barn, har jag lagt ut alla alternativ för ett lyckligt förhållande.

Det är en anledning till besvikelse att jag har lyckats engagera mig i mina förberedelser för att kunna åka när tiden är lämplig.

Titti Schultz, som skriver om barnens beslut i Aftonbladet, jämför det med att ha en spelplan under längre tid. Hon fortsätter med att säga:

Titti Schultz Floyd Familj
Titti Schultz Floyd Familj

Titti Schultz berättar också om en händelse där en främling gick fram till henne och sa: “Du har inte varit en mäktig kvinna sedan du fick barn”, vilket hon säger är en stor missuppfattning.

Det var en kvinna som satt i den positionen. Jag slås av hur snälla vissa kvinnor är mot andra kvinnor varje gång jag tänker på det. Det är helt förvirrande, och jag är inte säker på vad jag ska göra av det.

About Post Author

adword ads

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *