0 0
Read Time:2 Minute, 53 Second
Antonio lindbäck fru
Antonio lindbäck fru

Antonio lindbäck fru /\ För första gången åkte Lindbäck för Sverige i Speedway World Cup där han skapade ett ännu större intryck än i Speedway Grand Prix-serien.

Europamästare

Vid EM under 19 kröntes han till Europamästare och skandinavisk mästare.För sin första SGP-säsong slutade han 10:e i både 2005 och 2006 mästerskapen.

Lindbäck

Lindbäck meddelade att han drar sig tillbaka från speedway inför 2007 års Speedway Grand Prix-final i Gelsenkirchen. Lindbäck å sin sida tog beslutet att återgå till speedway 2008 och han började tävla i Sveriges andradivision. 2009 fortsatte han med en professionell karriär.

Med sin seger i Terenzano vid Speedway Grand Prix i Italien 2012 blev han Sveriges första Grand Prix-vinnare.Lindbäck meddelade sin pensionering från speedway den 13 november 2020.

Antonio Lindbäck har varit en måltavla för alla som någonsin sett speedway liveHan har ofta varit den enda personen på hela arenan utan blåöga.

Motorsportens motsvarighet till bollkänsla, eller som legendaren “Varg-Olle” Nygren sa en gång, “Antonio hör ihop w/cykeln”, och det har Antonio ofta kunnat göra på grund av sin extrema talang.Det är åtminstone vad jag har hört från honom.

Ja, hojen måste hängas upp i luften. Det måste vara något speciellt med det här stället när jag var liten och började köra motorcyklar. Talang kommer att ta lång tid att vänja sig vid.

Jag har också en tävlingsinstinkt, och jag vill vinna hela tiden. Det är mycket träning och förberedelser inblandade, minst sagt.

Som 16-åring gjorde han Masarna-debut och delade scen med Tony Rickardsson. När jag såg Antonio med sin kära moderklubb insåg jag att han skulle ha slutat efter det.Att tvinga pensionerade speedwayförare att sitta still är dock en svår uppgift.

Han har i sin comeback spelat många matcher med Masarna under den här säsongen, men det här är hans sista match för säsongen och karriären – han kommer att bli känd som “Mästarnas bästa spelare” efteråt.

Antonio lindbäck fru

Speedway är en av mina favoritsysselsättningar. Det är därför det är svårt att säga. Det är en bra idé att stanna där ute och slurpa lite. Mitt liv skulle inte vara detsamma utan Speedway.

En värmebölja varar i 60 sekunder. Så idag är den sista värmeböljans dag. Du har fyra värme kvar om du vill ta dig ur den här värmen. Jag tycker att det är jättebra att vi kan få ut en snabb värme ur idrotten.

Hur är det, Farorna? Det finns en chans att det kan vara livsdeprimerande där någon gång.

– Det är samma sak med vilken extremsport som helst. Det är möjligt att detta kommer att hända. Men när du är där i mitten av det, tror du inte att du gör det. Speedwayracing är en sport i sig, och det vet vi som deltar.

För mig är det längst för mig när jag träffar en ny bekantskap, någon som verkligen vill spotta på mig. Det kan dock gå lite längre än de inser just nu.

Vissa människor går längre än fartygets däck. Då blir det konstigt.När du har blivit räddad från alla möjliga faror, vad är din första tanke?

Det var ett lopp i Danmark, och jag gick vilse och hamnade i vattnet.Aj är ett stort fan. Frågan är om du fortfarande har den i pannan eller inte.Ja. Det var en kolossal katastrof. Men det var viktigare för dem att säga.

Antonio lindbäck fru
Antonio lindbäck fru

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %