Sun. Sep 24th, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second
Christer sjögren sjuk
Christer sjögren sjuk

Christer sjögren sjuk /\ Vikingarnas avskedsturné har gjort Christer Sjögren till ett hett ämne just nu.
Det gick dock inte riktigt som planerat. Förutom Christer har trummisen Johan Norgren drabbats av sjukdom.

Arrangören

Arrangören säger till biljettköpare i ett mejl: “Gör det omöjligt.”Det populära dansbandet Vikingarna har funnits sedan 1957, även om Christer Sjögren, som ersatte Stefan Borsh som bandets sångare, kom med först 1978.

Aftonbladet

Vikingarna gick i konkurs 2004, men de återvände till rampljuset 2016. Aftonbladet har fått veta av Christer:

– Tomas Deutgen förtjänar beröm för att han fick oss tillbaka på rätt spår 2016. I programmet “Tack för dansen” lockade han oss tillbaka in i klassen med sitt livliga uppträdande. Alla som hade försökt få oss att starta om bandet hade fått nej. Efter det tittade vi på låtarna igen och blev positivt överraskade. Det var ett glödlampsögonblick, och det kändes bra att ha lite kul igen.

Vi kunde bara spela sju shower innan det lades ner. Men vi kan äntligen komma tillbaka ut på motorvägarna nu när vi har kommit till slutet av vår prövning. Med det som anledning tänkte jag, va, det lät lite deprimerande.

Christer sjögren sjuk

Ursprungligen skulle det bli ett kortare projekt eftersom vi hade roligt med det, men vi slutade 2004 och började igen 2016. När det är dags att åka hem är vi inte säkra på hur mycket längre vi kan gå.

Det är inte möjligt just nu. Det är tänkbart att förlänga turnén, men vi kan kalla det en sista sådan. Om jag får säga så, sa han då, det är inte avgörande:

Så länge har vi varit i ett tillstånd av extas. Vår “öppning” idag är inte jämförbar med vad den var under vår storhetstid. Trots att vi är vakna och nöjda är vi pensionärer.

Christer var ivrig att komma tillbaka till jobbet med sina bandkamrater efter att epidemin tvingade in flera shower och evenemang.

Jag påpekar ofta att något var ett tidsfördriv när man var ung, då ett yrke, och nu när man har levt ett helt liv kan man inte gå tillbaka till hobbynivån. Det är så jag ser på det. Han förklarade att de gör det för att det ger dem absolut glädje.

Christer sjögren sjuk
Christer sjögren sjuk

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %