0 0
Read Time:3 Minute, 28 Second
Christian svarfvar fru
Christian svarfvar fru

Christian svarfvar fru /\ Svarfvars föräldrar var båda duktiga violinister, därför blev han tidigt utsatt för musik. Hans far, Sven-Ole Svarfvar, en erkänd lärare och tidigare förste konsertmästare vid.

Svenska

Norska Operan och Svenska Kammarorkestrar, lärde honom att spela fiol. När han var tolv år debuterade Svarfvar som solist med Svenska Kammarorkestern i ett framförande av Mendelssohns violinkonsert.

European Concert

När European Concert Hall Organization utnämnde Svarfvar till en “rising star” blev han ett känt namn på Island (ECHO).

Som ett resultat av nomineringen kunde han uppträda i några av världens mest framstående musikhallar som Musikverein och Bozar samt Cité de la musique i Paris.

Efter det framförde han ett utsålt Carnegie Hall-recital som en del av serien “Distinctive Debuts” i New York City.

Christian svarfvar fru

Under de senaste åren har han uppträtt som solist med några av världens mest kända orkestrar inklusive: Kungliga Filharmonikerna;

London Philharmonic; Istanbul Philharmonic; Simon Bolivar Orchestra; Stockholm Sinfonietta; Kungliga Operans Orkester; Helsingborgs Symfoniorkester; och Norrköpings symfoni.

Christian Svarfvar var medlem i NNEO-ensemblen från 2007 till 2013, där han var medlem och framförde mer än 100 verk.

Anders Hillborg, Kaija Saariaho, Chaya Czernowin och Howard Shore är bara några av legenderna han har samarbetat med genom åren.

Under filmfestivalen i Stockholm 2007 samarbetade Howard Shore och Kungliga Filharmonikera för att framföra Eastern Promises, en violinkonsert av Howard Shore.

Violinisten Ulla Marianne och konsertmästaren Sven-Ole Svarfvars son, Christian, är en stigande stjärna i den klassiska musikvärlden.

I Kungliga Filharmonikerna, Camilla Svarfvar, har han en altviolist. “Du kan jämföra den med en mörkare och mer urban Vivaldis “De fyra årstiderna” av Max Richter.

Eller “Bach Reworks” av Vikingur Olafsson, som är mer optimistisk.Som orkester har London Philharmonic Orchestra och Svarfvar en magnetisk samhörighet. Det var väldigt roligt.”

Christian svarfvar fru
Christian svarfvar fru

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %