0 0
Read Time:3 Minute, 41 Second

Hampus hedström flickvän /\ Jan Erik Hampus Hedström, som bor i Sunne, är en svensk YouTube-serie.

I slutet av april 2020 har han mer än 79 miljoner visningar på sin YouTube-kanal, “Hampus Hedström.” Han har mer än 284 000 prenumeranter och han lägger upp en ny video varje månad.

Hampus hedström flickvän
Hampus hedström flickvän

I december 2010 skapade han sitt YouTube-konto. Han skrev inte på det förrän flera år senare. I januari 2011 registrerade han sig för Twitter. I oktober 2011 publicerade han sin första Instagram-bild.

Det börjar idag. TV3:s “Sommar med Youtube-stjärnorna” går på TV3. Det här är en serie som “Stars at the Castle” och “Reality stars at the estate”, men den är för unga människor som har blivit kända på YouTube.

Under varje show är en person stjärnan. Hampus Hedström från Sunne, som är 19, är stjärnan i första avsnittet.

Se till att sitta ner och prata om hur svårt det har varit att göra saker som detta. Så när du tänker på mig så är jag en vit, hetero, gift man i Sverige.

För att slippa klaga får jag inte göra det. Jag kommer inte göra det. Lite är faktiskt så. I föreställningen säger han att han är så lyckligt lottad.

Magi var hans första jobb. Han gjorde magi på afterski, vattenparker och företagsevent. Han började göra videor på YouTube 2015, och 2016 började han göra videos om att vara en ståuppkomiker.

Hampus hedström flickvän

Det var våren 2017 när Hampus företag “Hampus Hedström AB” gjorde en rolig femavsnittsserie som heter “Entreprenörerna” för Viasat.

Om du vill veta mer om honom kan du kolla in “Under Hundringen”, en YouTube-serie där olika youtubers tävlar i olika sporter, och “Sommar med YouTube-stjärnorna”, som liknar tv-programmet “The stars of the stars of the slott.”

I september 2015 startade han ett andra YouTube-konto som heter Hampus Hedstrom 2. Efter att 25 000 personer registrerat sig nådde det den siffran i januari 2016. Över 2,5 miljoner människor har sett en av hans videor.

I videon Hampus Hedström gjorde på YouTube berättade han om hur han hade dyslexi. Många hörde av sig och tackade honom för att de inte hade någon förebild. Nu vill han hjälpa andra unga som har svårt att läsa och skriva.

Hampus fick den hjälp han borde ha fått för länge sedan när han gick i gymnasiet. På proven blir det mer tid, och man kan få texter upplästa och lyssna på ljudböcker istället för att läsa.

Det är vanligt att Hampus Hedström säger att han har dyslexi när han pratar med skolor och företag. Han vill bryta tabut kring diagnosen och visa att det går att lyckas i livet även om man har ett dåligt hälsotillstånd.

Det är vanligt att Hampus Hedström säger att han har dyslexi när han pratar med skolor och företag. Han vill bryta tabut kring diagnosen och visa att det går att lyckas i livet även om man har ett dåligt hälsotillstånd. Foto:

Det är mer än 2 miljoner människor som följer Hampus Hedströms YouTube-kanal med hans skämt, föreläsningar och andra videos.
En bra förklaring till de saker han fick ta itu med i skolan var viktig för hans självförtroende, säger han.

Det var skönt att höra att jag hade C i läsförståelse, men det betydde inte så mycket för mig när jag fick reda på diagnosen.

Många blev glada när Hampus pratade om sin dyslexi på YouTube, där han har över 200 000 prenumeranter. Unga människor som har dyslexi och som nu har en förebild som inte alltid är prins Carl Philip eller kungen, var väldigt exalterade.

Dessa saker har fått honom att prata mycket om det oftare, och han vill också att andra ska få hjälp om de behöver det.

Våren 2016 var Hedström programledare för bland annat Kids’ Choice Awards på Nickelodeon i LA. Med Felicia Bergströms YouTube-kanal, “Höj volymen.” Ace Wilder och Oscar Zia värvades båda till Warner Music. De intervjuades av Bergström.

Hampus hedström flickvän
Hampus hedström flickvän

“Challenge Champions” var en show där profiler tävlade i gammaldags YouTube-tävlingar. Han har även gjort en show i sin bil med Manfred Erlandson där de pratade om kända personer.

Under Splay Day på Gröna Lund sommaren 2016 gick han på ett möte. Detta hände våren 2016. Han och Beatrice Reiman var värdar för sin egen show på Nickelodeon som heter “Hey Nickelodeon”, som sändes från mars till april 2016.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %