Mon. Jun 5th, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 4 Second
Isaac kiese thelin fru
Isaac kiese thelin fru

Isaac kiese thelin fru /\ Det är ingen hemlighet att svenske fotbollsspelaren Isaac Kiese Thelini är en av de bästa i världen.

Sverige

Sedan 2014 har han varit en fullständig landskamp för Sverige, vunnit mer än 30 landskamper och representerat sitt land vid 2018 års fotbolls-VM i Brasilien.

Karlslunds


När Kiese Thelin var fem år började han spela fotboll för Karlslunds IF från hemstaden rebro. Han var med i laget som tävlade i Sveriges division 1, 2 och 3.

Han gick med i IFK Norrköping, en nyuppflyttad allsvensk klubb, 2011. Säsongen 2012 gjorde Kiese Thelin två mål på elva matcher för klubben och blev en vanlig förrätt.

Isaac kiese thelin fru

Han spelade i 25 fler matcher och gjorde fyra fler mål 2013 än han hade året innan. Kiese Thelin skrev på ett fyraårskontrakt med andra allsvenska klubben och regerande mästarna Malmö FF den 4 juni 2014 efter att ha dykt upp konsekvent under hela säsongsstarten 2014.


Isaac Kiese Thelin kunde inte spela i Malmö FF:s match mot Häcken i tisdags sedan han var liten samma dag.Yasmine, Sofia och Kamilia kom alla springande från huset.

Hemvändarens första landskamp sedan 2014 inleddes i söndags, mot Varbergs BoIS.Du har en underbar humor, säger berättaren.

Efter ett långt inkast från Jonas Knudsen svängde Anfallaren för ett mål till 1–0, och han diskade sedan upp poäng i sista sekunderna.

Kiese Thelin, å sin sida, tror att det är mer en önskan.Är det möjligt att det var en avkopplande vecka för dig?

Ja, det är personligt. Det är en fröjd att vara barn och en fröjd att vara förälder, men det är frustrerande att inte få tre poäng av det.

På kvällen satt jag uppe sent och tänkte på det. Familjen är nära sjukhuset. Jag har en fantastisk vän som alltid får mig att skratta och uppmuntrar mig att fortsätta till slutet av spelet.

Efter matchen återvände Kiese Thelin hem till sin familj och sitt våningshus.

De ska ta sitt första bad för dagen. Jag måste se hur det fungerar först. Medan vi håller på kommer vi att ha kontakt med varandra varje morgon. De har hamnat i en gurka. Yasmine och resten av familjen är nöjda.

Ja, vi är medvetna om att Jonas har långt hår. Kiese Thelin förklarar att det enda som återstår är att bli kvävd och gosig på samma ställe som hon gjorde.

Isaac kiese thelin fru
Isaac kiese thelin fru

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %