Sun. Sep 24th, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second
Molly rustas ålder
Molly rustas ålder

Molly rustas ålder /\ När Molly Rustas, 27, och hennes fästman Ross Andrew Paquette, 38, postade en Instagram-video på torsdagskvällen, sa bildtexten.

“Drömmar går i uppfyllelse.” Sedan dess har Mollys 220 000 följare slutat gratulera de nygifta.

Paret hävdar

Maroposts grundare och VD, Molly och Ross, träffades på Ibiza förra året. Paret hävdar att de blev kära vid första ögonkastet!

Aftonbladet

Vi såg varandra i ett hav av människor cirka 10 meter bort. Vi kunde inte se bort från varandra. I en intervju med Aftonbladet hävdade hon, “Vi stod trygga och stirrade på varandra i flera minuter, och både mina vänner och hans vänner undrade att “vad är på gång?”

På nyårsafton förra året förlovade sig paret. Hon textade ett Instagram-foto av den fantastiska ringen med orden “Jag kan inte vänta med att gifta mig med dig.”

Det är troligt att du har sett Mollys pojkvän Ross flyga förbi i strömmen av hennes inlägg på sociala medier om du är ett fan.

Molly rustas ålder

Paret började dejta hösten 2018 och flyttade ihop våren 2019 efter att ha köpt en lägenhet. Lägenheten ligger i Stockholms stadsdel stermalm och har en prislapp på 24 miljoner dollar.

Få är medvetna om att Molly tävlade i discodans i SM och har en bakgrund inom frisyr också. Här är fem intressanta fakta om Molly som du kanske har missat.

Nej, jag tror inte det är den tiden än. På den här sidan har vi sammanställt en praktisk lista över bra simhål i Stockholmsområdet som du kan njuta av i sommar. Finns det något mer du vill lägga till? Kontakta oss via e-post.

Det finns många roliga saker att göra i det här badet under hela sommaren. Volleyboll och boulebanor finns också utanför.

Kristinebergsbadet på Kungsholmen har en barnpool och en lång brygga för sol och bad. Det är inte svårt att hitta ett ställe att äta på!

För ett decennium sedan började Molly Rustas, nu 26, skriva inlägg på sin blogg. Hon har nu över 220 000 Instagram-följare och tiotusentals Youtube-prenumeranter.

De förvärvade en lägenhet i Stockholms stermalm för 23,5 miljoner kronor förra året tillsammans med hennes kanadensiska älskare Ross Andrew Paquette, 36, grundare och vd för techstartupen Maropost.

I just den lägenheten träffar Aftonbladet henne och hennes bedårande och sociala hund Lulu.

Molly rustas ålder
Molly rustas ålder

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %