Thu. Jun 8th, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second
Pierre bengtsson fru
Pierre bengtsson fru

Pierre bengtsson fru /\ Sedan hennes skilsmässa har Carolina Neurath återförenats med sin sedan länge förlorade kärlek.För Aftonbladet bevisar SVT-profilen bara bandet mellan Pierre Bengtsson och SVT.

kommentera

Sms: “Jag kan bekräfta att det stämmer, vi har känt varandra sedan januari, har träffats mer seriöst sedan mars, men mer än så vill jag inte kommentera i nuläget.”

Pierre Bengtsson

‘Morgonstudion’ och ‘Ekonomibyrn’-författaren Carolina Neurath har blivit kär i 33-årige fotbollsspelaren Pierre Bengtsson, enligt Expressen.Enligt Patrick Mörk, Bengtssons agent, är de verkligen ett förhållande.

Slutspelet för EM 2021 drar igång nästa vecka när Sverige tar sig an Spanien, med FC Köpenhamns proffs Pierre Bengtsson i laguppställningen.Carolina Neurath är den enda som kan bekräfta detta för Aftonbladet.

Enligt ett sms som kvinnan skickat, “kan jag bekräfta att det är äkta; vi har känt varandra sedan januari, träffats mer seriöst sedan mars, men mer än så vill jag inte kommentera i nuläget.”

Pierre bengtsson fru

När Carolina Neurath, 35, och Niclas Engsäll, 45, skildes åt i september 2020 kommer journalisten och SVT att presentera sin våning.

Fram till nu har Carolina varit ensamstående kvinna efter att skilsmässan gick dåligt. Journalisten har nyligen hittat kärleken igen, enligt senaste rapporter. Vem har lyckan?

Den äran går till fotbollsspelaren Pierre Bengtsson, som är 33 år. Förutom att vara professionell fotbollsspelare och Carolinas nya älskare, vem är Pierre?

FC Köpenhamn lånade ut Pierre Bengtsson till Vejle BK, där han för närvarande är proffsspelare.2004 anställdes han av AIK och därifrån tog det rejält fart. 2006 gjorde han allsvensk debut som 18-åring.

Ändå gav sig Pierre iväg söderut hösten 2009. FC Nordsjlland, en dansk klubb, värvade honom. I början av 2011 gick Pierre vidare till nästa lag i Danmark, ligamästarna FC Köpenhamn, och tog sitt val.

Innan han återvände till Sverige 2022 tillbringade han större delen av sin karriär i danska Superligan, men han hade även perioder i Bundesliga och Ligue 1. Sedan 2011 har han varit landskamp på heltid för Sverige och han spelade i UEFA Euro 2020 .

Pierre bengtsson fru
Pierre bengtsson fru

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %